Marina Punat: Leto 2018 prinaša številne investicije in še boljše navtične storitve

Marina Punat: Leto 2018 prinaša številne investicije in še boljše navtične storitve

Val 225

 

Marina Punat vsako leto namenja znatna sredstva za vzdrževanje obstoječe opreme in infrastrukture. Nekatera od teh del niso vedno vidna, a so kljub temu pomembna in potrebna za nemoteno delovanje in dobre storitve.

Trenutno se intenzivno obnavlja leseni del sprehajališča na severnem delu marine, od pomola B2 do B6. S tem bo zaključena večletna obnova lesene podloge pomolov v marini.

Dela se izvajajo tudi na enem izmed delov hidravličnega sistema, v novem letu pa se bo pričelo dodatno utrjevanje sidrnega sistema z namenom, da bi gostom zagotovili obljubljeno pogodbeno storitev glede visokih standardov varnosti in zaščite.

Poleg tega marina z morske strani postavlja dodatne drogove za večji videonadzor in boljši WLAN signal.

V suhi marini se ureja še ena sanitarna kapaciteta, v načrtu pa je prenova in nadgradnja obstoječega severnega sanitarnega objekta v marini.

Povečuje se tudi prostor za namestitev plovil na kopnem; južno od obstoječe marine na kopnem se gradi še en suhi dok.

V teku je nakup prve plavajoče počitniške hiše (boat house), ki bo odlična izbira za najem za vse tiste, ki po morju ne želijo pluti, želijo pa uživati v čarih živahnega dogajanja marine.

V čudovitem ambientu hotela Kanajt lahko obiskovalci doživijo edinstveno sproščujoče doživetje. Poleg štirih savn (finska, bio-aromatična, infrardeča in turška) so na razpolago jacuzzi, notranja in zunanja ležišča, viseči počivalniki. Ob zunanjem bazenu opremljajo tudi nov fitnes studio in otroško igrišče.

O novostih se lahko iz prve roke pozanimate na kateri izmed najprestižnejših navtičnih razstav, na katerih bodoče pogodbene goste čakajo tudi posebne sejemske ugodnosti.

Prisotnost na navtičnih razstavah:

Nemčija:
boot 2018 – Düsseldorf
20.–28. 1. 2018
Hala 13 – razstavni prostor B64 in D66

CMT – Stuttgart
Kreuzfahrt-Schiffsreisen
18.–21. 1. 2018
Hala 10 – razstavni prostor 10B10

Avstrija:
Boot Tulln
1.–4. 3. 2018
Hala 6 – razstavni prostor 610