Marina Punat

Marina Punat

 

Zaradi odlične lokacije marine, ki se nahaja na najsevernejšem jadranskem otoku, na Krku, je Marina Punat za mnoge slovenske lastnike plovil prava odločitev za vikenddestinacijo. Od Slovenije je oddaljena le nekaj ur vožnje, odprta je celo leto. Poleg morskih in kopenskih privezov je lastnikom čolnov na razpolago celoten t. i. yacht servis, ki je prav tako na razpolago vse leto. Poleg tega marina sodeluje s številnimi podizvajalci, ki ponujajo široko paleto storitev za plovila.

Ko pridete v marino in bivate na plovilu, se želite počutiti sproščeno, želite si zagotoviti dober počitek. Da bo bivanje še lepše in prijetnejše, bodo poskrbele kulinarične ekipe v dveh restavracijah in piceriji. Restavracija Marina, ki se nahaja na privlačni promenadi ob morju, je odprta vse leto od 8. ure zjutraj. Navtikom je tako na razpolago bogat zajtrk, ki poskrbi za dober začetek dneva. V ponudbi je tudi dnevni meni za kosilo od 12. do 15. ure, po posebni ceni. Za večerni posladek med hladnejšimi dnevi nudijo golaž iz hobotnice s polento ali domače krške klobase v sansigotu s kislim zeljem in krompirjem. Restavracija je v tem obdobju odprta vse do 22. ure. V hotelu in restavraciji Kanajt že pripravljajo novosti za novo sezono. Obiskovalcem hotela Kanajt bo na razpolago odlična ponudba za prosti čas in sprostitvene užitke. V sklopu hotela se gradi prostor za velnes: tri savne, jacuzzi, sprostitveni prostor v prekrasni naravi s pogledom na marino. V mirnem okolju oljčnih nasadov v bližini hotela bodo postavljene majhne kamnite hiše, ki so idealne za družinske namestitve. Poleg hotela Kanajt je v načrtu nov, ogrevan bazen s površino 100 m2 in koktajlbarom, namenjen gostom hotela in marine. Prostoren prostor za sončenje z ležalniki in senco ter otroško igrišče v senci odlično dopolnjujejo novo ponudbo za letošnje poletje.

Zaradi povečanega zanimanja za namestitev plovil na kopnem je urejen suhi dok na južnem delu suhe marine Brodica. Suhi dok sprejme 20 plovil, vsa mesta so opremljena s priključkom za vodo in elektriko. V suhi marini poteka popolna obnova sanitarij. V marino je bil v letošnjem letu nameščen defibrilator za nudenje prve pomoči. Parkirnino lahko plačate na avtomatu, ki sprejema plačilne kartice. V marini še naprej skrbijo tudi za ohranjanje in izboljšanje infrastrukture pa tudi za izboljšanje brezžičnega omrežja – WLAN. Vse zato, da bi se gostje resnično celo leto počutili kot doma.

Ne čakajte na pomlad, pripravite plovilo že zdaj na prihajajočo sezono! Prav zdaj je pravi čas za dogovarjanje glede potrebnih del, čas, preden se začnejo spomladanske gneče v jahtnem servisu. Naj vas spomnimo, da je za kupce z veljavno letno pogodbo za privez v Marini Punat d.o.o. ali Brodici d.o.o. cena dvigovanja ali spuščanja plovila z mostnim dvigalom ugodnejša za 30 %, in sicer vse do 28. 2. 2017.

Vabljeni, da obiščete razstavni prostor Marine Punat na Boot Tulln med 2. in 5. marcem 2017 v dvorani 6, na razstavnem prostoru 610!

www.marina-punat.hr