Marina Martinis Marchi

Marina Martinis Marchi

Val 258

Marina Martinis Marchi je sodobna in popolnoma opremljena marina, ki se nahaja v prečudovitem zalivu Maslinica na otoku Šolta, tik pred zgodovinskim hotelom in restavracijo Martinis Marchi.

To naravno pristanišče na zahodni strani otoka, na oddaljenosti zgolj 13 navtičnih milj od Splita in 8 navtičnih milj od Trogirja ter njegovega letališča, je idealno izhodišče za odkrivanje lepot jadranske obale, še posebno otokov Brač, Hvar in Vis; neverjetno navdihujoče pa je tudi med sončnim zahodom on kozarcu lokalnega vina.

Marina ponuja možnost priveza 50 plovilom (dolžine do 40 m) in sidrišča za večje barke. Razkošje, zasebnost, varnost in visoka raven storitev, ki jo boste izkusiti tukaj, se ne najde nikjer drugje!

Pristanite tik pred našimi vhodnimi vrati, odkrijte zapuščino družine Martinis Marchi in večerjajte v naši sredozemski restavraciji, ki odraža preprostost perfektno pripravljenih tradicionalnih lokalnih jedi iz visokokakovostnih in zdravih sestavin, ki se na tem območju uporabljajo že od antičnih časov.

Martinis Marchi je popolno posestvo za posebne priložnosti, poslovne sestanke ali prefinjene zasebne dogodke, ki prispeva k življenjskemu slogu, ki išče užitek in občutek potovanja kot izkušnje, ki spoštuje lokalno raznolikost in tradicijo, pri tem pa ustvarja posebne spomine za vsakega obiskovalca.