Marina D-Marin – vrhunska storitev za vaše vrhunske počitnice

Marina D-Marin – vrhunska storitev za vaše vrhunske počitnice

Val 254

Zdaj je pravi čas za načrtovanje naslednjih počitnic in več razlogov je, zakaj bi jih morali preživeti na Hrvaškem. Naj za začetek povemo, da lahko tam izbirate med tremi marinami D-Marin, in če upoštevamo, da je ime D-Marin sinonim za vrhunsko storitev, je to že zadosten razlog. A to še ni vse – te marine so na vrhunskih lokacijah na čudoviti hrvaški obali.

D-Marin Mandalina v Šibeniku je zaradi svoje naravno zaščitene lege in globokomorske vode brez omejitev višine ali ugreza plovila primerna za priveze superjaht. Najvišje standarde storitev D-Marin Mandalina potrjujeta nagradi Five Gold Anchors in Five Star Diamond. Gostje imajo na voljo široko paleto tehničnih storitev, prodajalne luksuznih oblačil in drugih dodatkov. D-Marin Dalmacija v bližini Zadra ponuja vrhunske storitve, ob morju pa imajo Beach Club & Restaurant s spektakularno teraso za sončenje. D-Marin Borik, vrhunska butična marina, ki se nahaja na zahodni obali Zadra, je odlično izhodišče za raziskovanje naravnih lepot Jadranskega morja, medtem ko je Forty bar v D-Marin Borik ustvarjen za čisto uživanje.

Posebne ponudbe
Vsi individualni lastniki letnih privezov, ki pripeljejo prijatelja, so v naslednjem obračunskem obdobju deležni 5 % popusta na letno pristojbino za privez. Popust velja samo v isti marini, s katero ima določeni letni priveznik podpisano pogodbo, obračunsko obdobje pa se začne 1. aprila tekočega leta in konča 31. marca naslednjega koledarskega leta. S ponudbo Happy berth days lahko ostane vsak gost, ki ima predplačniško letno pogodbo z marino D-Marin do 31. decembra 2021, brezplačno do 7 dni v katerikoli drugi marini D-Marin. Za privez po 7-dnevnem brezplačnem obdobju velja 40 % popusta do 4 mesece v okviru programa D-Marin World. Za vse pogoje in predloge predlagamo, da se obrnete na ciljno marino.

Poskrbljeno je za vse

V vseh marinah in objektih D-Marin sta pomembni skrb in varovanje zdravja gostov in zaposlenih. Vse novice in posodobljene potovalne ukrepe v zvezi s covid-19 in vstopom na Hrvaško lahko najdete na www.d-marin.com.