Marco Bicego – Kolekcija Jaipur s topazom

Marco Bicego – Kolekcija Jaipur s topazom

Val 231

Jaipur poveličuje drage kamne, vstavljene v bleščeče 18-karatno zlato; vsak dragulj v sebi nosi notranjo skrivnost, ki se razkrije le izurjenemu očesu. Naraven, a sodoben Marco Bicego razkriva globine barv znotraj vsakega dragega kamna in jih izpopolni z dizajnom, ki na prosto prikliče njegovo najčistejšo lepoto.

Marco Bicego v vsakem svojem kosu združuje temno modre odtenke topaza London in zapeljivo toplino ročno graviranega rumenega zlata. Vsak dragulj je mojstrsko ročno vstavljen v 18-karatno rumeno zlato, da ustvarja popoln kontrast med temo in svetlobo, hladnim in toplim. Vsak dragi kamen se izoblikuje v rezu prizme briljantnih barv, zlati elementi pa so svojo teksturo dobili z za Marco Bicego značilno tehniko bulino.

Kolekcija je sestavljena iz zapestnic, prstanov, verižic in uhanov različnih dolžin in slogov. Svilnat občutek satenaste končne obdelave in organskega monokromatskega učinka dragih kamnov dajeta kolekciji izviren in sodoben videz. Z novo kolekcijoJaipur London Topaz si lahko vsaka ženska ustvari svoj lasten slog Marco Bicego.

www.malalan.si