L’OCCITANOVA garažna razprodaja

L’OCCITANOVA garažna razprodaja

Bi radi v svojem domu ustvarili očarljivo vzdušje – morda v provansalskem slogu, kakršnega občudujemo v trgovinah L’OCCITANE? Zdaj imate izvrstno priložnost, saj med 21. in 29. oktobrom v prostorih skladišča Goya v Ljubljani pri BTC-ju (dostop s Kajuhove ceste pri Bauhausu) poteka L’OCCITANOVA garažna razprodaja izložbene dekoracije, pohištva in opreme. Bodite med prvimi in si zagotovite najboljše kose!
Že 15 let je minilo, odkar je v stari Ljubljani svoja vrata odprla prva trgovina z naravno kozmetiko L’OCCITANE, ki letos obeležuje častitljivih 40 let. Kmalu so se odprle nove dišeče oaze dobrega počutja po večjih slovenskih mestih in osvojile srca vseh, ki obožujejo naravo, užitek in dišavne harmonije. Kupci pa niso vzljubili le negovalnih izdelkov – toplina in urejenost trgovin L’OCCITANE ustvarjata občutek domačnosti in poneseta misli na provansalsko podeželje.
Zdaj imate izvrstno priložnost, da delček tega očarljivega vzdušja vnesete v svoj dom! L’OCCITANE namreč v sodelovanju z Beautyfullblogom prireja GARAŽNO RAZPRODAJO izložbene dekoracije, pohištva in opreme, ki se bo pričela 20. 10. ob 17. uri z dobrodelno otvoritvijo. Ves izkupiček od prodaje tega popoldneva bo L’OCCITANE namenil centru slepih športnikov ‘Vidim cilj’. Garažna razprodaja bo nato potekala vsak dan od 21. do 29. 10. med 12. in 19. uro v Ljubljani pri BTC-ju (dostop s Kajuhove ceste pri Bauhausu, za navigacijo vnesite naslov Cilenškova ulica 42).
Ne zamudite te enkratne priložnosti – cvetlične vejice, posodice, košare, dekoracija, mizice, stoli, omare in še in še … Police se kar šibijo pod množico ljubkih predmetov po simboličnih cenah, ki se jim ne boste želeli upreti. Več informacij o garažni razprodaji in nekaj izbranih kosov si lahko ogledate na spletni strani www.loccitane.si/garaznarazprodaja.

garazna-razprodaja-02