Linssen 35 SL AC – nominacija

Linssen 35 SL AC – nominacija

Val 253

Motorno plovilo Linssen 35 SL AC je bilo nominirano za evropski motorni čoln leta 2021 oziroma »European Powerboat of the Year 2021«. Nizozemska ladjedelnica Linssen Yachts je prejela nominacijo za novi Linssen 35 SL AC predvsem zaradi njegovega inovativnega dizajna. Slednji na 10,5 metra dolžine ponuja nedvomno luksuzno identiteto Linssena v kombinaciji z izboljšavami, ki ustrezajo najvišjim standardom. Ena najpomembnejših značilnosti zasnove SL je »plavajoča streha«. To so dosegli s povečanjem salonskih okenskih okvirjev in stranskih stebričkov v antracit barvi, kar vizualno poveže poveljniški mostiček v celoto.

Kot smo pri motornih plovilih Linssen že vajeni, je tudi tokrat poudarek na podrobnostih. Izbor barv in materialov je bil narejen natančno, vendar uporabljen nekoliko drugače, kot smo bili vajeni v tradicionalnih plovilih Linssen.

V kolikor bi si želeli plovila Linssen pogledati v živo, vas vabimo na tradicionalni hišni sejem »Linssen Yachts Advents weeks«, ki poteka od 23. 11. do 17. 12. 2020.  Za več informaciji smo vam na voljo v podjetju Cantal Marine.

www.cantal-marine.si