Letošnja novost – plovila Marion Boats

Letošnja novost – plovila Marion Boats

Val 239
dav

Slovensko podjetje Bravo International (Bravo Yachting) z letošnjim letom ponuja novo blagovno znamko plovil Marion Boats. Plovila te blagovne znamke veljajo za izjemno kakovostna, vrhunskih plovnih lastnosti in z ugodno ceno. Marion Boats gradi plovila manjših dimenzij, razpon, ki sega do najdaljše 7,5 m, se začne pri 4,30 m. Njihova plovila so namenjena dnevnim križarjenjem in izletom do odročnih plaž ter ribolovu. Gradijo odprta plovila s centralno konzolo, bowriderje in plovila s kabino; številka se ustavi pri 26 modelih.

V programu so linije:

Linija Open so plovila z odprtim krovom, centralno ali stransko nameščeno konzolo, namenjena so dnevnim izletom do bližnje plaže, ribolovu in vodnim športom. Najmanjši predstavnik meri v dolžino 4,3 m, največji pa 6,05 m.

Linija Duo so izjemno zanimiva plovila, namenjena kupcem, ki vedo, kaj potrebujejo na vodi.

Linija Cabin ima kabino za udobno namestitev dveh oseb in meri zgolj 4,5 m, kar boste pri tej dolžini plovila našli le redko; največji pa je 630 Cabin. Plovilo je oblikovano izjemno elegantno. Kabina je skrita pod premcem, na katerem je prostorna sončna ploščad.

Linija Sundeck: kot pove že samo ime, gre za plovila, ki imajo prostorno sončno ploščad, že najmanjši model v seriji, Marion 560, pa pod njo skriva še prostorno kabino za dve osebi.

Največji model v seriji je elegantni Marion 750, ki lahko na dolžini 7,5 m sprejme do osem oseb, nanj pa se lahko namesti motor z 200 KM moči.

Linija Pilothouse: v tej liniji je na voljo model Marion 700 Pilothouse, večnamensko plovilo z zaprto kabino, tremi ležišči in prostorom za osemčlansko posadko. Modela se bodo najbolj razveselili ribiči, ki zaradi slabega vremena ne želijo prekiniti ribolova.
V paleti plovil Marion Boats lahko vsakdo najde svoje idealno plovilo. Za pomoč pri izbiri se obrnite na uradnega zastopnika za plovila Marion Boats v Sloveniji, podjetje Bravo International, d.o.o., www.bravo-yachting.com/, tel.: 041 610 702.

Na sejmu Nautica marina Portorož bo na ogled Marion 560 Sundeck, poleg skoraj celotnega proizvodnega programa Remus Boats: Remus 620 Open, 550 Cabin, 450 Open in 470.