Lazure Marina & Hotel – pristan za vse štiri letne čase.

Lazure Marina & Hotel – pristan za vse štiri letne čase.

Val 239

Marina Lazure s svojim slikovitim šarmom in lokacijo v mirnem okolju privlači navtike, ki imajo radi atmosfero malega mesta, pa ne samo za čas poletnih plovb, ampak tudi za stalen privez. Na novi lokaciji, na Jadranu, v Črni gori, v Herceg Novem, v vrhunsko urejenem tradicionalnem ambientu bo profesionalno, gostoljubno osebje s svojimi storitvami vsako vašo željo in potrebo izpolnilo na najvišjem nivoju. S ponosom vas obveščajo, da so v sklopu hotela odprli wellness & spa center in da vam bodo z veseljem ob privezu vašega plovila ponudili tudi nastanitev v njihovih luksuznih sobah, opremljenih v skladu z zahtevami hotelov s 5 zvezdicami.

V obmorska območja počasi prihajajo lepi sončni dnevi in prijetne temperature, primerne za začetek turistične sezone. V Marini Lazure se dela odvijajo po načrtu, da bi vam v prihajajoči sezoni omogočili nepozabno poletno doživetje.

Lahko vam potrdijo tudi, da bo servisna cona, od Marine Lazure oddaljena manj kot 0,5 n/m, obratovala vsakodnevno in lahko izvajala servis, pa tudi dvig plovil dolžine 20 metrov in več. Njihovi zunanji servisni partnerji z dolgoletnimi izkušnjami pa lahko vaše plovilo usposobijo v vsakem trenutku.

Območje Marine se nahaja v bližini manjših in večjih središč, kot so Dubrovnik, Herceg Novi, Meljine, Kotor in številna druga obalna mesteca, ki ležijo vzdolž riviere Herceg Novi, ta pa gostom ponuja uživanje v kristalno bistrem morju, na raznovrstnih plažah, v tradiciji in gostoljubnosti lokalnega prebivalstva. Marina Lazure je idealna štartna pozicija za vse navtike, ki želijo raziskati čare črnogorske obale. V Herceg Novem se ljudem, ki zgolj potujejo mimo, izplača tudi kaj pojesti, saj je tradicija tega, čemur danes pravimo restavracija, tukaj dolga. Novo odprta restavracija Lazure je spoj tradicionalne in rafinirane sredozemske kuhinje. Duša restavracije je znana ekipa kuharjev, ki jedi pripravljajo z veliko užitka. Če hrano tukaj poskusite, se boste zagotovo želeli vrniti.

Veselijo se vsakega vašega obiska in vam zagotavljajo nepozabno izkušnjo v Marini Lazure. Zdaj, na začetku vplutja Marine Lazure na navtično karto sveta, jim je vaše mnenje še posebno pomembno. Skrbeli bodo za vas, želijo si slišati vaše sporočilo, vaše želje in potrebe. Hvaležni so, da boste svojo dragoceno lastnino prepustili skrbi in varovanju Marine Lazure. Zavedajo se, da si vaše zaupanje lahko zaslužijo samo z zaupanja vrednimi in verodostojnimi storitvami.

MARINA LAZURE – zlat del črnogorskega Jadrana, izhodišče in cilj najlepših srečanj in potovanj. Lahko priplujete, pristanete, odplujete in se, upajo, tudi vrnete.

www.lazure.me

NAVIGARE NECESSE EST!