Land Rover Defender: vrhunski izgled in večen dizajn

Land Rover Defender: vrhunski izgled in večen dizajn

Land Rover Defender se je z novo generacijo uspešno prestavil v prihodnost, pri čemer mu je uspelo obdržati šarm tradicije in terenske zmogljivosti. Najbolj zaželjen in praktičen ostaja Defender 110, torej petvratna različica, ki nudi dovolj prostora tako za družinske izlete kot »overland« potovanja na drugi konec sveta. Gre namreč za eno zadnjih pravi terenskih vozil, takšno, ki ga lahko iz salona zapeljete direktno v blato in skale.

Izgled je vrhunski in dizajn večen. Te avtomobile boste na obali Monaka in drugih mondenih mest srečevali še dolgo, pa tudi vas kot voznika bo oblika avtomobila navduševala skozi vsa leta lastništva. Je pač oblika, ki ne bo nikoli zastarala. Tudi v notranjosti poje ista pesem, z kvalitetnimi materiali, ki pa so za razliko od običajnih vozil tudi izjemno trpežni in narejeni, da zadovoljijo tako iskalce luksuza, kot tudi tiste, ki se ne želijo obremenjevati z občutljivo notranjostjo. Razkošje in vsestranskost ujeta kabini, kjer se neopazno prepletajo surova uporabnost in prefinjeni detajli. Za pomoč pri prilagoditvi Defenderja vašemu življenjskemu slogu, pa je tu široka izbira posebnih paketov, ki bodo z Defenderjem odkrivali bližnji in daljni svet.

Tudi pri motorjih bo Defender zadovoljil vse okuse. Klasiki bodo posegli po dizelskem motorju D300, ki uspešno združuje uglajenost, navor in učinkovitost, tisti z veliko mestnimi vožnjami, bodo posegli po priključnem hibridu, iskalci adrenalina in hitrosti pa bodo veliko zadovoljstvo našli v izvedenki V8, ki bo z 525 KM pod pokrovom Defenderja spremenila v vodeni izstrelek.

Ostaja le še vprašanje, kateri Land Rover Defender se prilega vašemu življenjskemu stilu?