Kredit za nepremičnino na Hrvaškem

Kredit za nepremičnino na Hrvaškem

Hypo banka

Sanjate o drugem domu na Hrvaškem? Si želite obstoječega obnoviti? Ne veste, kako bi financirali enega ali drugega? V Hypu imajo za vas rešitev – najamete lahko kredit, ki vam to omogoča!

Financiranje je namenjeno nakupu ali obnovi nepremičnine na Hrvaškem. Obrestna mera je enaka obrestni meri stanovanjskega kredita za nepremičnino v Sloveniji (vsaj trimesečni EURIBOR + 1,99 %) z dobo financiranja od 13 mesecev do maksimalno 30 let.

V Hypo banki za vas uredijo ustrezne spremljajoče postopke za pridobitev financiranja (cenitev nepremičnine, narok pri notarju, vpis v zemljiško knjigo). Ves postopek vodijo skupaj s pooblaščenim odvetnikom na Hrvaškem. Na vašo željo lahko vse dodatne stroške, ki nastanejo ob urejanju dokumentacije, vključijo v znesek kredita. Kredit se zavaruje s hipoteko na nepremičnini na Hrvaškem, ki je predmet financiranja. V Hypu lahko sklenete tudi priporočena zavarovanja: zavarovanje nepremičnine, ki je predmet financiranja, pa tudi dodatno zavarovanje kreditojemalca za primer izgube zaposlitve, nezgodne smrti in trajne invalidnosti.

Stanovanjski kredit za najem ali obnovo nepremičnine na Hrvaškem je po svoji naravi enak najemu stanovanjskega kredita za nepremičnino v Sloveniji. Specifičen je le v tem, da se pogodba zaradi ureditve vseh formalnosti na Hrvaškem sklene v slovenskem in hrvaškem jeziku.

Vsem, ki boste sklenili ta kredit, bodo v Hypo banki podarili še 1.000 točk Hypo Kluba, programa zvestobe, ki jih lahko unovčite za ekskluzivna Hypo darila ali ugodnosti pri poslovnih partnerjih Hypo banke.

V Hypo banki vse stranke, ki iščejo kredit za nepremičnino na Hrvaškem, vodijo skozi vse potrebne postopke, svetujejo glede pridobitve dokumentacije na Hrvaškem in, kot že omenjeno, skupaj s pooblaščenim odvetnikom na Hrvaškem pomagajo pri urejanju potrebnih formalnosti.

Oglasite se v kateri koli Hypo poslovalnici v Sloveniji – skupaj s svetovalcem boste preučili vse možnosti za nakup ali obnovo vašega drugega doma na Hrvaškem. Več na www.hypo-alpe-adria.si.