Kolekcija Marco Bicego

Kolekcija Marco Bicego

Val online

Mladi Malalan

Draguljarna Mladi Malalan je 19.6.2014 razkrila najnovejšo kolekcijo Marca Bicega. Ob tej priložnosti je bila predstavljena tudi antična tehnika ročnega graviranja zlata, ki zaznamuje znamko Marco Bicego in zaradi katere je ta tako edinstvena.

S senzualnim in čudovitim nakitom, ki združuje staro italijansko obrt in strast, z istoimensko linijo leta 2000, je Marco Bicego dal nov pomen besedni zvezi  vsakodnevni luksuz. Nadarjeni obrtnik in umetnik je družinsko obrt, v kateri se je učil od svojega očeta, ponesel še višje. S svojim občutkom za ženske želje in z unikatnimi izdelki je znamko ponesel v svet prestižnega nakita.

Marko Bicego je vedno verjel v kakovost in skrivnost italijanskega nakita. Zato njegova znamka združuje klasično tradicijo s sodobnim dizajnom, ki svoje korenine vleče iz rodne pokrajine Veneto. Izjemna enkratnost, neponovljivost njegovega brezčasnega nakita je v obrtniški dovršenosti, nepravilnih linijah in 18 karatnem zlatu. V vseh izdelkih. Ve, kako ustvarjati za žensko, ki ima stil in je samozavestna, uživa v potovanjih, ekskluzivni kulinariki, ima rada umetnost, zgodovino in čudovit dizajn. In je ženska, ki nosi kreacije, ki laskajo njenemu srcu in njeni duši v vsakodnevnih doživetjih.

http://www.malalan.eu/