Keune – zaljubljeni v lase od leta 1922

Keune – zaljubljeni v lase od leta 1922

Val 257

Podjetje Keune najdete v več kot 80 državah, vendar to še ne pomeni, da so brezsrčna multinacionalka. Namesto tega so tesno povezana skupina resničnih ljudi, ki spodbuja profesionalno nego las.

Keune najdete v več kot 80-ih državah, vendar to še ne pomeni, da smo brezsrčna multinacionalka. Namesto tega smo tesno povezana skupina resničnih ljudi, ki spodbuja profesionalno nego las. Kot smo že rekli, zaljubljeni smo v lase in naš cilj je, da vam pomagamo biti najboljši.

Keune najdete v več kot 80-ih državah, vendar to še ne pomeni, da smo brezsrčna multinacionalka. Namesto tega smo tesno povezana skupina resničnih ljudi, ki spodbuja profesionalno nego las. Kot smo že rekli, zaljubljeni smo v lase in naš cilj je, da vam pomagamo biti najboljšiKeune najdete v več kot 80-ih državah, vendar to še ne pomeni, da smo brezsrčna multinacionalka. Namesto tega smo tesno povezana skupina resničnih ljudi, ki spodbuja profesionalno nego las. Kot smo že rekli, zaljubljeni smo v lase in naš cilj je, da vam pomagamo biti najboljšiZgodba profesionalne znamke za nego las Keune se je začela leta 1922, ko se je Jan Keune, farmacevt iz Amsterdama, navdušil nad kodri. V prostorih nad lekarno, ki jo je vodil skupaj s svojo ženo, je začel eksperimentirati in proizvajati izdelke za lase. V času, ko so se lasje kodrali s segrevanjem klešč nad plinskimi gorilniki, je Jan Keune uspel razviti formulo za trajno kodranje, kar je bil za tisti čas izjemen uspeh. Prvi nizozemski izdelek je hitro osvojil svet in Keune Haircosmetics je leta 1925 postal uraden naziv, ki je krasil Janovo lekarno. Gre za uspešno zgodbo, staro več kot 99 let. Kot družinsko podjetje trdno verjamejo, da je skrb za planet in ljudi naša odgovornost. Zato so razvili posebno linijo izdelkov za nego las, ki je zasnovana tako, da optimizira zdravje las in lasišča. www.keune.si