Kempinski Palace Portorož odhaja na zasluženo kratko zimsko spanje

Kempinski Palace Portorož odhaja na zasluženo kratko zimsko spanje

Kempinski Palace Portorož zapira svoja vrata za kratko zimsko spanje, ki bo pripomoglo k napolnitvi baterij za prihajajočo sezono. Hotel bo zaprt od nedelje, 21. januarja 2018 do petka, 2. marca 2018. Leto 2017 je bilo resnično izjemno uspešno in veselimo se marca ter ponovnega odprtja. Pomladna vrnitev bo polna nove energije, atraktivnih posebnih ponudb ter novih doživetij.

Oddelki rezervacij, prodaje in marketinga ter skupin in dogodkov ostajajo odprti tudi ob zaprtju hotela ter skrbijo za uspešno sezono 2018.

Kratek pregled leta 2017

Popolnoma nemogoče je navesti ter opisati vse pozitivne spremembe, edinstvene dogodke, sestanke, aktivnosti, predstavitve ter podelitve, ki so se v hotelu zgodile v letu 2017. Gledajoč nazaj, bo leto 2017 zagotovo ostalo v spominu kot izjemno uspešno leto, polno pozitivnih komentarjev, ocen ter nagrad. Najpomembnejše dejstvo pa je to, da je popolnoma vsak zaposleni v hotelu predstavljal del mozaika uspešnosti. Brez predanosti, sodelovanja med oddelki ter trdega dela zaposlenih ti uspehi nikoli ne bi bili mogoči.

V letu 2017 je hotelska veriga Kempinski, najstarejša evropska lukszuna veriga, praznovala svojo 120. Obletnico. V čast temu jubileju je bilo celotno leto obarvano z majhnimi podrobnostmi, darili, posebnimi ponudbami ter nagradami. Tako nam kakor celotni verigi so redni gostje izjemnega pomena. V njihovo čast je leto 2017 videlo spremembo programa zvestobe KEMPINSKI DISCOVERY, s pomočjo katerega bodo najbolj zvesti ter redni gostje verige prejeli dodatne ugodnosti ter bonitete.

Številni odmevni ter neponovljivi dogodki so se odvili v hotelu, prav tako pa je prišlo do nadgradnje že obstoječih ter tradicionlnih dogodkov. Avtomobilske ture, vinsko-kulinarični dogodki, rekordno število romantičnih porok in še bi lahko naštevali. V začetku aprila je hotel nadel barve oglaševanja ter gostil 26. SOF – Slovenski oglaševalski festival, gostili smo začetek relija oldtajmerjev Dolomites Classic, sodelovali smo v avtomobilskem popotovanju športnih avtomobilov Gran Tourismo in Streetgasm, enkraten vsakoletni Kempinski BMW Golf turnir se je ponovno uspešno odvil, dobrodelen dogodek nemške gospodarske zbornice Der Deutsche ball je seveda navdušil, umetnik Maestro Daniele Dondè je tudi letos v mesecu juliju predstavil svoje umetnine v Damskem salonu hotela, topli poletni večeri so navdušili z večeri Istrskih okusov v parku hotela, chefi iz JRE – Jeunes Restaurateurs Slovenija so obarvali jesen v Kristalni dvorani, hotel je gostil zaključni dogodek obiska turistične agancije Lufthansa City Center – LCC v Sloveniji, Velikonočna ter Božična tržnica v parku hotela sta ponovno pripeljali lokalne Istriske dobrote, za zaključek leta pa je Kristalna dvorana gostila Festival penin, na katerem je letos prvič prisostvoval tudi predstavnik šampanjcev, Taittinger.

Vseskozi poletje je Kempinski Palace Portorož gostil sedaj že tradicionalne dogodke Gostujočih kuharjev v restavraciji Sophija. Tokrat je dogodek še dodatno napredoval na kvaliteti povabljenih mojstrov kuhinje, gostovali so namreč kuharji, dobitniki prestižne Michelinove zvezde! Prvi je prišel italijan Emanuele Scarello (Restavracija Agli Amici 18879 z dvema Michelinovima zvezdicama, sezono je prav tako nadaljeval Italijan, chef Raffaele Ros (Restavracija San Martino) z eno Michelinovo zvezdico. Jesen je bila rezervirana za avstrijske predstavnike, najprej je prišel Andreas Senn (SENNS restavracija) z dvema Michelinkama, leto pa je zaključil enkratni dobitnik Michelinove zvezdice, Andreas Kaiblinger iz restavracije Esszimmer. Dogodki Gostujočega kuharja se bodo v vsej svoji veličini nadaljevali tudi v letu 2018 in kmalu vam bomo razkrili imena prihajajočih štirih čarovnikov.

Uspešnosti poslovanja preteklega leta ni mogoče pripisati enega faktorja ali enega razloga, zakaj je bilo leto tako uspešno. Razloge lahko iščemo v uniji številnih spremenljivk, vse to pa predstavlja hotelu znanje, da se je dobro ter kvalitetno delo v preteklosti obrestovalo, ter prinaša dodaten zagon za trdo, kvalitetno ter profesionalno delo tudi v prihodnje.

Najpomembnejše pa je to, da bo leto poznano kot leto, v katerem so zaposleni v svoji storitvi gostu napredovali ter nudili nepozabno 5-zvezdično luksuzno storitev, prilagojeno specifičnim ter osebnim potrebam gosta.

Kljub temu, da hotel odhaja na zaslužen počitek bodo določene službe hotela ostale odprte. Rezervacijski oddelek, oddelek za Prodajo in Marketing ter oddelek za Skupine in Dogodke bodo tudi tekom zaprtja hotela na razpolago ter v pomoč  gostom.

 Za rezervacije ali dodatne informacije obiščite:

kempinski.com/portorozreservations.portoroz@kempinski.com • +386 5 692 7070