Kardis k5 fox

Kardis k5 fox

Val 151

Najmanjši lisjak

AVTOR Marko Čurin
FOTO Marko Čurin

O italijanskem izdelovalcu Kardis sem podrobno že pisal. Trenutno eden od vodilnih in najbolj ambicioznih izdelovalcev gumenjakov, ki stavi na popolnoma nov oblikovalski pristop, uporabo nenavadnih barvnih kombinacij ter mladosten »new age« videz. Sami se držijo načela spreminjati je potrebno samo tisto, kar uporabniku omogoča boljše bivanje na čolnu in njegovo uporabnost.

K5 je najmanjši iz njihove ponudbe, model odlikuje sodobna linija, preprostost in funkcionalnost in kot takšen odlično služi rekreaciji, športu in poletni zabavi.

Kardisova filozofija je ponuditi karseda opremljen čoln za konkurenčno ceno. Možna je izbira med dvema različicama in veliko barvnimi kombinacijami. Zelo dobra rešitev za varnost posadke je povišan in podaljšan poliestrski del na krmi. Čoln je zelo natančno izdelan in uporabljeni so zelo dobri in novi materiali. Idealen bo kot družinski čoln za premagovanje daljših razdalj med otoki ali ko boste hoteli prepeljati znance in prijatelje do skritih kotičkov in plaž. Če pa želite, lahko dve osebi tudi prespita na čolnu, saj je zato dovolj prostora.