Kako izgledajo prestižni projekti z najbolj ekskluzivnimi vhodnimi vrati?

Kako izgledajo prestižni projekti z najbolj ekskluzivnimi vhodnimi vrati?

Pirnar ostaja s prestižnimi mednarodnimi nagradami v samem svetovnem vrhu dizajna in inovacij.
Slovensko družinsko podjetje Pirnar je v svetu sinonim za visokokakovostna, prestižna vhodna vrata. Slovi po edinstvenem dizajnu, vrhunski ročni izdelavi in predvsem neprekosljivi inovativnosti pri zasnovi in izdelavi vhodnih vrat. Od leta 2015 so vsakoletni prejemniki številnih prestižnih, svetovno priznanih nagrad na področju inovacij in dizajna.
Vhodna vrata Pirnar krasijo številne hiše po Sloveniji in drugod po svetu. Podjetje je iz majhne družinske delavnice zraslo v enega izmed svetovnih velikanov. Z lastnimi saloni vhodnih vrat so poleg Slovenije prisotni tudi v ZDA, Koreji, Španiji, Avstriji, Nemčiji, Bolgariji in Združenih arabskih emiratih. Uspešno se širijo tudi skozi razvejano mrežo partnerjev, ki njihova aluminijasta in lesena vhodna vrata ponujajo po celem svetu.
Njihove inovacije na področju odpiranja in zapiranja vhodnih vrat so naravnost presunljive – premikajo meje poznanega in so prava revolucija na trgu vhodov. V trenutku, ko prejmejo nagrado za eno inovacijo, že predstavijo naslednjo.

Največje inovacije, ki premikajo mejnike na področju hišnih vhodov
Ena izmed njihovih največjih inovacij so prav gotovo vhodna vrata Pirnar OneTouch.
Pirnar OneTouch so najbolj osebna vhodna vrata na svetu, ki so opremljena z nevidnim potezalom. S pomočjo čitalnika prstnega odtisa se potem, ko čitalnik lastnika prepozna, samodejno izvleče potezalo, ki razsvetli okolico, vrata pa se odklenejo. Ko lastnik vstopi, se vrata spet samodejno zaklenejo, potezalo pa se povleče nazaj v vrata. Vrata postanejo popolnoma ravna ploskev in s tem onemogočajo kakršnokoli manipulacijo morebitnim nepridipravom. Že na daleč dajejo vtis varnosti.

Popolnost je mogoča – prva pametna vhodna stena na svetu
Posebna zgodba o uspehu pa je vhodna stena Theatrica. Gre za prva povsem samodejna vhodna vrata na svetu. Theatrica je velika vhodna stena, ki se odpre, ko biometrični čitalnik obraza prepozna lastnika in ko ta vstopi, se za njim tudi samodejno zapre.
Moto Pirnarjevega dela je še danes, da nič ni nemogoče, zato so zanje inovacije nekaj vsakdanjega. Vsak dan stremijo k popolnosti, zato lastniki njihovih vrat s ponosom vsak dan stopajo skoznje. V nadaljevanju predstavljamo le nekaj njihovih prestižnih projektov z ekskluzivnimi vhodnimi vrati.

Urbana radoživost v Londonu
Lastnika so navdušila dvokrilna vhodna vrata iz kolekcije PIRNAR Multilevel. Vhod na sliki predstavlja popoln spoj večne elegance s kreativnostjo dizajna. Zasnova v več ravneh ustvari umetniški vtis, ki vhod hiše spremeni v umetnino, vredno občudovanja. Slika: PIRNAR vhodna vrata, London, Velika Britanija

Brezčasna eleganca v Los Angelesu
Lastnik vile je izbral vhodna vrata iz kolekcije PIRNAR Pure, ki vzbuja vtis resnosti, varnosti in sodobne elegance. To kolekcijo vhodnih vrat odlikujejo predvsem čiste in ravne linije.

Slika: PIRNAR vhodna vrata, Los Angeles, Kalifornija, Združene države Amerike

Simfonija stekla v Vietnamu
Vhod predsedniške pisarne svetovne korporacije v Vietnamu krasijo čudovita dvokrilna vhodna vrata PIRNAR iz kolekcije Pure, ki so diskretno skrita v steno iz elegantnega, ujemajočega se mat stekla. Detajlom so posvetili veliko pozornosti, saj se vsak spoj, vsaka reža ujema z največjo natančnostjo.

Slika: Vhodna vrata PIRNAR, predsednikova pisarna, Hanoj, Vietnam

Pridih prestiža na Beverly Hillsu

Slika: PIRNAR vhodna vrata, Beverly Hills, Kalifornija, Združene države Amerike

Pri Pirnarju uberejo vedno težjo pot, in sicer zato, da ustvarijo vrhunski izdelek. Njihov cilj je vedno enak. Navdušiti z vsem, kar počnejo.

Obiščite njihov salon vhodnih vrat v Ljubljani ali Mariboru in dovolite, da navdušijo tudi vas.