Jo že imate – Val navtiko EXCLUSIVE, poletje 2018!

Jo že imate – Val navtiko EXCLUSIVE, poletje 2018!

Tudi to poletje smo v Uredništvu Val navtike izdali posebno edicijo, Val navtiko EXCLUSIVE. Še obsežnejšo in še z več bogate vsebine, kot je polnila preteklih osem predhodnic.

In kaj prinaša letošnja izdaja? Plovba na krilcih nudi posebno izkušnjo, približali smo vam tisto na krovu s Foilerjem. Brez Rive v tako ekskluzivni reviji seveda ne gre. Tokrat osvetljujemo zadnjo mojstrovino, Rivo 110′ Dolcevita, ki je bila predstavljena pred monaškim jahtnim klubom in združena z avtomobilskim dogodkom Grand Prix Historique. Še ena lepotica, ki plemeniti tokratno številko Val navtiko EXCLUSIVE prihaja iz sosednje Italije: malenkost manj kot 30 metrov dolga MCY 96. Pišemo tudi o Greenline NEO, izjemno zanimivem čolnu, ki nagovarja mlajšo generacijo in bo splovljen ob okrogli obletnici Greenline Yachtsa. Zgodba o Adler Supremi  je zgodba o presežkih, lahko bi jo imenovali celo umetniško delo. Ne dvomimo, da boste po prebranem in videnem tudi sami takega mnenja.
In kateri so kraji, kamor vas vabimo tokrat? Če najprej ostanemo na domačih tleh, se vsekakor gre pomuditi na golf zelenicah in kulinarični Kraljevi hiši Royal golf kluba Bled; morda v idili Brd, v restavraciji Gredič ali na spodnji nogi naše kokoške, na kmetiji Mahnič v Dragonji. Kar se naše obale tiče, vas vabimo na ogled ribogojnice Fonda, če se mudite v našem glavnem mestu, pa lahko zakrmarite s chefom Igorjem Jagodicem po Ljubljanici. Prekrasno podvodno kraljestvo, ujeto v fotografski objektov Boruta Furlana, prihaja iz Jadrana. In ko boste že tam, se ne pozabite pomuditi na posestvu Martinis Marchi, pa Marini Nautici …Vabimo vas še na golf v Padovo, pa Dubaj, kjer boste našli vse in še več. Vse to in še mnogo več prinaša tokratna izdaja Val navtike EXCLUSIVE.
Ni treba, da plujete po eksotičnih destinacijah, na najmodernejši jahti, da vas v marini čaka najnovejši jekleni konjič, da imate na roki najdragocenejši časomer kar jih je, v roki pa kozarec najbolj priznane opojne tekočine, kar sta jih ustvarila narava in človek. Za začetek je dovolj, da o vsem tem sanjate. Z Val navtiko EXCLUSIVE v roki!
Naj se vam sanje uresničijo!

Uredništvo Val navtike