Just perfect Y.C. – Novi uradni zastopnik za jadrnice Jeanneau v Sloveniji

Just perfect Y.C. – Novi uradni zastopnik za jadrnice Jeanneau v Sloveniji

Podjetje JP Storitve d. o. o. iz Ljubljane, bolj prepoznavno pod blagovno znamko Just perfect Y.C., je na letni konferenci ladjedelnice Jeanneau sprejelo povabilo in z letošnjim septembrom postalo uradni zastopnik jadrnic Jeanneau Yachts za Slovenijo.
Just Perfect Y.C. je na slovenskem navtičnem trgu uveljavljeno ime na področju najema jadrnic in organizacije jadralskih dogodkov. Govorimo o mladem, ambicioznem, inovativnem in profesionalnem kolektivu posameznikov, ki so svoje znanje, dolgoletne izkušnje ter vizijo združili pod blagovno znamko JustPerfect.si. Njihov cilj je promocija jadranja kot aktivnega življenjskega sloga v naravi. Nanje se lahko obrnete za najem jadrnic, organizacijo edinstvenih individualnih in poslovnih jadralskih dogodkov, v sklopu njihovih tečajev jadranja pa se lahko naučite jadrati ali izpopolnite svoje jadralsko znanje.
Kot novi zastopniki priznane ladjedelnice Jeanneau vam bodo z veseljem svetovali pri nakupu jadrnice. Odlična priložnost za ogled novosti bo že na prihajajoči navtični razstavi Yachting Festival Cannes med 12. in 17. septembrom, na kateri bo v tem segmentu plovil predstavljeno precej revolucionarnih novosti. Poudarek bo predvsem na svetovnih premierah jadrnic Sun Odyssey 319, 440 in 490. Za vse, ki razmišljate o nakupu jadrnice ali se odločate o kapitalski investiciji v čarter managament, pa bo verjetno najbolj zanimiva letošnja novost special fleet editon, ki jo sestavljajo paketi s privlačnimi popusti za modele Sun Odyssey 449, 479 in 519.
Za vse dodatne informacije glede prodaje in najema plovil vam je na voljo ekipa Just Perfect Y.C.

www.justperfect.si