Jeanneau prestige 38s

Jeanneau prestige 38s

Val 143

Lep in sodoben

AVTOR Matija Klemenc
FOTO Matija Klemenc

Več kot dve leti sta minili, odkar smo v Valu predstavili zadnjega iz serije prestigeov, zato smo bili zelo veseli povabila slovenskega zastopnika za Jeanneau, ki nas je na začetku sezone povabil, da zaplujemo z novincem 38s, ki je za povrhu še bogato opremljen.

S prestigeom 38s smo se prvič srečali na lanski Fieri v Genovi in že takrat nam je s svojimi privlačnimi linijami padel v oči.

Jahtico zaznamujejo elegantne linije v hišnem slogu z visoko hard top nadgradnjo s prostranimi okni, ki nudijo dober pregled in obilico svetlobe v pokritem delu kokpita in z nizkim, športnim radarskim lokom na zadnjem delu. Poseben okras sta bočni okni, ki so zadnje čase pri oblikovalcih zelo priljubljeni in resnici na ljubo nudijo prav posebno vrsto udobja, saj je pogled na vodno gladino z udobnega ležišča res nekaj posebnega.

Prestige 38s je lepo oblikovana in praktična jahtica, ki bo služila ne le za pritegovanje pogledov, ampak tudi za prijeten oddih, ki lahko traja tudi nekaj tednov, saj nudi prav vse, kar bi si lahko zaželeli. Ob solidni izdelavi in znanem poreklu je zagotovo dobra izbira, ki bo brez dodatne opreme in dajatev stala 224.000 €, pri zastopniku pa si lahko natančnejše ogledamo posamezne pakete dodatne opreme in ga izberemo glede na naše želje in zahteve.