Izkoristite izjemno priložnost: HIGHFIELD IN HONDA

Izkoristite izjemno priložnost: HIGHFIELD IN HONDA

Val219

Podjetje Burin Boats d.o.o., distributer Highfieldovih gumenjakov z aluminijastim trupom za Hrvaško, ponuja v sodelovanju s hrvaškim distributerjem zunajkrmnih motorjev Honda, podjetjem Marine Fred Bobek d.o.o., izjemno priložnost za nakup gumenjaka highfield ocean master 540, opremljenega z izvenkrmnim motorjem Honda BF100.

Gumenjak Highfield z aluminijastim trupom in Honda sta bila izbrana za partnerja 31. euro-afriškega prvenstva v podvodnem ribolovu. Tekmovanje bo potekalo septembra letos v akvatoriju okoli Malega Lošinja. Za namen izvedbe prvenstva bo opremljenih 25 enakih čolnov. Navdušeni kupci si lahko zagotovite svoj nakup že v aprilu, prve dobave čolnov pa bodo sledile v juliju.

Highfield OM540 z zunajkrmnim motorjem Honda BF100 je opremljen za potrebe prvenstva pa tudi za druge dejavnosti. Čoln je namenjen ribolovu in potapljanju, razvrstitev opreme pa je prilagojena tudi družinski uporabi, oddajanju v najem, jadralnim klubom, lahko pa je to tudi delovni čoln oziroma čoln za intervencijske potrebe. Redna maloprodajna cena Highfielda OM540 z motorjem Honda BF100 znaša 22.881 EUR brez DDV, v akcijski ceni pa le 15.965 EUR! Atraktivna ponudba, ki jo ljubitelji gumenjakov ne smete zamuditi.

Za več podatkov pišite na info@burinboats.com.