ITALIJANSKA MODA – COLMAR & DIADORA NA PRVEM SNEGU V LJUBLJANI

ITALIJANSKA MODA – COLMAR & DIADORA NA PRVEM SNEGU V LJUBLJANI

V sklopu Meseca italijanske mode se je v Galeriji Emporium oktobra odvil vrhunski modni dogodek, na katerem so predstavili najnovejše modne smernice blagovne znamke Diadora in nas z legendarno italijansko blagovno znamko Colmar popeljali na prvi sneg.

V sproščenem vzdušju so ambasadorji obeh blagovnih znamk, bronasta olimpijka Gloria Kotnik, izjemna igralca Jernej Kuntner in Domen Valič, vedno nasmejana Metka Albreht in drugi modni navdušenci poskrbeli za čudovit večer.

Diadora je italijanska blagovna znamka športne obutve z več kot 70-letno tradicijo. Legendarni nogometni obrazi Diadore 90. let prejšnjega stoletja (Marco van Basten, George Weah, Roberto Baggio, Francesco Totti …) so odlični obutvi vtisnili neizbrisen pečat, v 3. tisočletju pa se vrača s svežim dizajnom, tehnološkimi inovacijami in vrhunskimi materiali. Celotna kolekcija »Made in Italy« je prežeta s trajnostnimi koncepti.

Colmar Slovenke in Slovence že dolgo navdušuje z izjemno kakovostjo in barvito paleto oblačil, obutve in modnih dodatkov. Je sinonim italijanskega dizajna in bogate dediščine blagovne znamke Colmar, ki jo odlikuje športno-modni navdih in tehnična popolnost. Predstavljena je bila jesensko-zimska kolekcija, katere osnovni motiv je bivanje v sožitju z naravo. Kot pri Diadori se tudi v Colmarju vse vrti okoli trajnosti in ekologije – tako v lahkih, zračnih in toplih materialih kot v embalaži.