ISTRA FORTUNA, RABAC / ISTRA / HRVAŠKA: Stanovanja v harmoniji z morjem

ISTRA FORTUNA, RABAC / ISTRA / HRVAŠKA: Stanovanja v harmoniji z morjem

Istrski polotok, postavljen v severno Sredozemlje je blizu vseh večjih evropskih poti in zdi se kot sanjsko predmestje metropolitanskih krajev v Münchnu, na Dunaju in v Budimpešti. Popoln pobeg za konec tedna, praznik ali dolge poletne počitnice. Zlasti vzhodna obala je še vedno v harmoniji z naravo, z nedotaknjenimi kotički čiste lepote. Ni važno, če imate radi s soncem obsijano morje ali zeleno notranjost, napolnjeno z dišavami, ta kraj je narejen za uživanje in da preživite del leta proč od vsakdanjih prenatrpanih krajev in obveznosti.

Popoln kraj s čudovitim razgledom
Zato ni čudno, da smo izbrali Rabac, zasanjano obmorsko mestece ob mirnih vodah slikovitem Jadranskem zalivu, za gradnjo naše stanovanjske oaze ISTRA FORTUNA. Naša soseska leži v objemu morja in kopnega v mirnem zelenem okolju s čarobnim razgledom, le nekaj minut hoje od bisernih plaž in prav tako blizu centra mesta, trgovin in restavracij. Za prihodnji razvoj bližnje okolice se načrtuje vaški trg s cerkvijo in majhnimi trgovinami, kjer so avtomobili prepovedani. Z blagim podnebjem je ta kraj res razkošno zatočišče tudi v izven poletja.

 … s pridihom luksuza …
Zaradi vrhunske kakovosti s pridihom luksuza se pri nas najde nekaj za skoraj vsak okus – in proračun! Naši dve novozgrajeni stavbi sta sestavljeni iz 52 stanovanj in luksuznih podstrešnih stanovanj, s površino od 49 do 386 m2. Vsako stanovanje ima ložo, balkon ali teraso s čudovitim in nemotenim pogledom na morje, ki nudi popolno intimnost, saj je vizualno ločeno od sosednjih stanovanj. Za vsako nepremičnino je na voljo tudi parkirni prostor v podzemni garaži z dvigalom, ki pelje v vsa nadstropja. Lastnikom je ves čas omogočen dostop v vse objekte namenjene dobremu počutju in rekreaciji v sklopu posestva, kot so lepotni saloni, fitnes in 2 bazena, kavarna, vinoteka in lokalne trgovine.

Vselite se – vaši ključi vas že čakajo!
Vsaka nepremičnina je narejena tako, da je v notranjosti že polno opremljena, s po meri narejenim oblikovanjem “Zeitgeist”. Za vsak vidik nadaljnjega upravljanja premoženja je na voljo koncept storitev, ki omogoča brezskrbno življenje in sega od vzdrževanja in upravljanja premoženja, najema storitev, trženja in računovodstva, do organiziranja dogodkov, naročil, zakupov čolnov in veliko drugega. Ne glede na to, ali iščete primeren kraj za vaš naslednji vikend ob morju ali pa samo luksuzno rezidenco, kjer bi lahko preživeli prosti čas ali družinske počitnice, so to sezono naša vrata prvič odprta! Preprosto pridite, uživajte v tišini in se potopite v luksuzno oazo v harmoniji z morjem!

www.istrafortuna.com