Intervju: Vladimir Gavran – Marina Izola

Intervju: Vladimir Gavran – Marina Izola

Val 258
AVTOR Julijan Višnjevec
FOTO Jaka Ivančič

»Bivanje v izolski marini, ki dobesedno diha s samim mestom in njenimi občani, je za goste posebna izkušnja, ki daje marini dodano vrednost.«

Marina Izola je pred enim letom menjala lastnika in zdi se, da ste se resno zakopali v delo! Tudi izkušenj očitno ne manjka, saj ima sedanji lastnik oziroma njegovo podjetje v lasti že Marino Koper. Katere so prednostne naloge v Marini Izola?

Drži. Sam postopek prodaje se je nekoliko vlekel, tako da se je »lastništvo«, s tem pa tudi vodstvo marine, spremenilo konec leta 2020. Naše želje so seveda bile, da bi takoj, še pred poletno sezono, izvedli vse spremembe in izboljšave, ki smo jih imeli v mislih, vendar smo se zavedali, da v tako kratkem času to ni možno. Zaradi tega smo vse aktivnosti morali načrtovati po fazah, lestvico prioritet pa smo morali nekoliko spremeniti tudi zaradi oteženih dobav, ki so posledica COVID-19.

Glede na to, da imata izolska marina in Marina Koper istega lastnika, bomo seveda skušali vzpostaviti čimbolj tesno sodelovanje in doseči čim več sinergijskih učinkov.

V prvi vrsti pa sem prepričan, de je marini potrebno vliti nov duh in energijo. Sedaj smo jo prebudili iz spanca. Pri tem pa se zavedamo, da igrajo veliko vlogo zaposleni in sodelavci ter vsi ljudje, ki so povezani z marino…

Več si lahko preberete v dvojni izdaji revije Val navtika, julij-avgust, št. 258.