Jure Tomše

Jure Tomše

Val 260
AVTOR Julijan Višnjevec
FOTO Julijan Višnjevec in arhiv Yamaha

Podjetje Delta Team d.o.o. Krško že od leta 1990 sledi svojemu poslanstvu, ki ga uresničuje v dejavnosti zastopanja in prodaje motornih koles Yamaha. V svoji široki in kakovostni ponudbi imajo tudi Yamahin navtični program, čeprav se ponudba tega japonskega giganta pravzaprav tukaj šele dobro začne. Podjetje iz Krškega je skupaj z Yamaho v dobrih 30 letih na področju jugovzhodne Evrope zgradilo trdno blagovno znamko, vredno zaupanja kupcev. Poleg razvoja podjetja in servisa strankam na področju, ki ga pokrivajo, se poslužujejo inovativnih trženjskih prijemov in tako s svojimi kupci gradijo trdne vezi. Ob tem nista izostala niti rast in razvoj podjetja, v regiji pa ima pomembno vlogo podružnica s podjetjem TM Zagreb v hrvaškem glavnem mestu.

Ker smo navtična revija, se bomo osredotočili na tisti del vašega prodajnega programa, ki je povezan s plovili. Danes smo v prostorih TM Zagreb, vaše podružnice in pomembnega podjetja za jugovzhodno evropsko prodajno-servisno os. Na vsakem koraku je zaznati, da se nahajamo v Yamahinih prostorih. Ali je to del globalne identitete?

JT: Natanko tako, tukaj v Zagrebu, kjer se trenutno nahajamo, so prostori urejeni s celostno grafično podobo in njenimi elementi. Vizualna podoba zavezuje tudi k spoštovanju visokih Yamahinih standardov in do leta 2022 jo želimo implementirati tudi na naše servisno-prodajne enote. Yamaha s svojo identiteto krepi zavest o blagovni znamki…

Več si lahko preberete v novi izdaji revije Val navtika, okt-nov, št. 260.