Individualna progresivna stekla

Individualna progresivna stekla

Moj optik

V optiki Moj optik predstavljajo nova progresivna stekla, ki postavljajo nove mejnike udobja za uporabnike progresivnih očal. Narejena so z revolucionarno tehnologijo ID FreeForm Design Tehnology. Le-ta izjemno pripomore k udobju gledanja, saj odpravi vsa popačenja slike ter občutek plavanja in zibanja slike.

Pred naročanjem takšnih progresivnih stekel se najprej opravi individualna meritev očesnih podatkov, kjer je natančnost zelo pomembna. Nato se pri vsaki stranki posebej preračuna optimalna dioptrija glede na individualne meritve. Pri izdelavi progresivnih stekel se upošteva tudi sinhronizacija podatkov obeh stekel. To pomeni, da je progresivno steklo v  vsaki točki optimalno in s pravilno dioptrijo glede na pozicijo oči ter smer gledanja, pa naj bo to za gledanje v daljavo, računalnik ali branje knjige.

Progresivno steklo HOYALUX ID MYSTYLE je prejelo nagrado “Best Lens Of The Year” s strani priznanega angleškega združenja Optician Awards. Testni uporabniki so produkt ocenili kot najboljšo izbiro, saj proizvajalec jamči za izdelek s 3-letno garancijo. Prepričajte se sami. V optiki Moj Optik v Ljubljani imajo pripravljeno posebno ponudbo za vas. Poiščite jih na spletu na njihovi spletni strani www.mojoptik.si ali pa jih pokličite na tel. št. +386 31 687 565.

www.mojoptik.si