Impression Sailing Week 2015

Impression Sailing Week 2015

V organizaciji Burin Yachting Cluba (SLO) in Burin Yachtcharter (CRO) ter v sodelovanju z Yacht Clubom Biograd bo tudi letos prvi vikend po krompirjevih počitnicah, med 5. in 8. novembrom, potekala tradicionalna mednarodna regata Impression Sailing Week na jadrnicah Elan. Osrednje dogajanje se bo, kot pretekla leta, odvijalo v Marini Kornati v Biogradu na Moru in akvatoriju pred Biogradom.

Regata, ki vsako leto beleži večji in bolj mednarodno obarvan obisk ljubiteljev jadranja, predstavlja med jadralci zaključek jadralne sezone. Po napovedi organizatorjev je ponovno pričakovati veliko mednarodno udeležbo z več kot 35 jadrnicami.

Jadrnice se bodo pomerile v razredih Elan Cruiser, Elan Impression in Elan Performance in bodo razvrščene v skupine po dolžini trupa.

Posebnost regate je obisk lastnikov Elan jadrnic, prodajalcev plovil in navtične opreme, novinarjev, povabljenih VIP gostov ter seveda vseh ljubiteljev jadranja, ki ob tem dogodku zaključujejo jadralno sezono in se dogovarjajo za načrte prihajajoče jadralne sezone.

Pričakovati je udeležbo 300 jadralcev in obiskovalcev, ki bodo na kopnem deležni pogostitve ter imeli z glasbo popestrene kar tri zabavne večere. V letošnjem letu bo večerno dogajanje zaznamoval večer poimenovan »KARAOKE NIGHT AND BURIN GOLDEN VOICE PARTY« (živa glasba, DJ spremljava in obvezen dress code * imitacija svetovno znanih pevk in pevcev po vašem izboru – namig: Freddie Mercury, Tina Turner, Michael Jackson, Madonna, Luciano Pavarotti, …) in zaključni večer poimenovan »Multimedia Burin YOUTUBE & DJ PARTY« Dress Code prejšnjega dne je obvezen, zmagovalne tri ekipe bodo nagrajene. Nagrada bo pripadala tudi najboljšemu posamezniku – imitatorju.

Zaključene posadke oddajte prijavnice na regato po nižji ceni najkasneje do 26. oktobra 2015. Po tem datumu veljajo pozne prijave na regato. Prijave lahko pošljete po elektronski pošti vsak dan ali pa prijave uredite na licu mesta v četrtek, 5. novembra od 16.00 do 21.00 ure v restavraciji marine Ilirija v Biogradu. Pijača dobrodošlice in pogostitev je ta dan predvidena ob 19.00 uri, svečana otvoritev regate in predaja lanskoletnih prehodnih pokalov je ob 20.00 uri.

Regata Impression Sailing Week je izjemno primeren dogodek za organizacijo korporativnega jadranja ali team buildinga vašega podjetja. Zahtevajte program za posameznike brez svoje jadrnice in ekipe na byc@burin-club.com.

Vse informacije o regati Impression Sailing Week najdete na: www.burin-club.com.

Vaša vprašanja lahko naslovite na byc@burin-club.com