Impression Sailing Week 2014

Impression Sailing Week 2014

Val online

6.-9. november 2014

V organizaciji Burin Yachting Cluba (SLO) in Burin Yachtcharter (CRO) ter v sodelovanju z Yacht Clubom Biograd bo tudi letos prvi vikend po krompirjevih počitnicah, med 6. in 9. novembrom, potekala tradicionalna mednarodna regata Impression Sailing Week 2014 na jadrnicah Elan. Osrednje dogajanje se bo, kot pretekla leta, odvijalo v Marini Kornati v Biogradu na Moru in akvatorjiu pred Biogradom.

Regata, na kateri se vsako leto beleži večji in bolj mednarodno obarvan obisk ljubiteljev jadranja in Elana, predstavlja med jadralci zaključek jadralne sezone. Po napovedi organizatorjev je ponovno pričakovati največjo revijalno regato enega proizvajalca jadrnic, ELAN, z več kot 50 jadrnicami. Jadrnice se bodo pomerile v razredih Elan Cruiser, Elan Impression, Elan Performance, znotraj razreda Performance pa bodo imele jadrnice s certifikati za ORC možnost tekmovati tudi v tej razvrstitvi.

Novost v letošnjem letu bo regata na 4 x Elan 210, »nočni match race« zmagovalcev v skupinah Performance, Impression, Cruiser in Elan 350 One Design prvega jadralnega dne. Posebnost regate je obisk lastnikov Elan jadrnic, predstavnikov in zastopnikov begunjskega Elana, prodajalcev plovil, novinarjev, povabljenih VIP gostov ter seveda vseh ljubiteljev jadranja, ki ob tem dogodku zaključujejo jadralno sezono in se dogovarjajo za načrte v prihajajoči  jadralni sezoni. Regata Impression Sailing Week je izjemno primeren dogodek za organizacijo korporativnega eventa ali team buildinga vašega podjetja. Zahtevajte individualni program na: byc@burin-club.com.

Pričakovati je udeležbo 400 jadralcev in obiskovalcev,  ki bodo na kopnem deležni pogostitve ter imeli z glasbo popestrena kar dva zabavna večera. V letošnjem letu bo večerno dogajanje zaznamoval večer, poimenovan

»Indiana Jones Party« (pustolovci, kavbojci, indijanci, vrači,…) in večer »Jugo Nostalgija Party« (cicibani, pionirji, maršali, jugo estradniki, Kiki, Čungalunga, Kraš, Eurocrem,…). Dress Code je obvezen, zmagovalna ekipa pa bo nagrajena! Svečana otvoritev regate s pijačo dobrodošlice bo v četrtek, 6. novembra, ob 20.00 uri v restavraciji marine Ilirija v Biogradu.

Vse informacije o regati Impression Sailing Week najdete na: www.burin-club.com, vaša vprašanja pa lahko naslovite na byc@burin-club.com.