illy Shop Ljubljana – Vsa odličnost na enem mestu

illy Shop Ljubljana – Vsa odličnost na enem mestu

Val 264

V čudovitem okolju Kristalne palače v ljubljanskem BTC City-ju je odprt prvi ILLY SHOP v Sloveniji – kraj, kjer lahko doživite pravo illy izkušnjo in se dotaknete njene zgodovine, strasti do odličnosti, kakovosti in umetnosti. Tukaj je nakup kave obogaten s pestro ponudbo izdelkov, ki prinašajo užitek in lepoto.

V prijetno urejeni prodajalni boste našli vse za pripravo izvrstne skodelice kave: izvirno oblikovane kavne aparate, sveže praženo kavo v zrnju, mleto kavo za espresso in moko, kapsule Iperespresso in druge kompatibilne kapsule ter tabletke ESE. Poleg edinstvene mešanice illy, sestavljene iz devetih najboljših Arabic, lahko poskusite tudi njene posamezne nianse iz zbirke Arabica Selection.

Ponudbo dopolnjujejo vrhunski francoski čaji Dammann Frères s čajniki in čajnimi skodelicami ter božanska čokolada Domori, izdelana iz prvovrstnega kakava Criolo. V prodajalni boste našli vrsto praktičnih idej za osebna in poslovna darila, pomagali pa vam bodo tudi z nasveti za pripravo izvrstne skodelice kave. ILLY SHOP, Ameriška ulica 8, Ljubljana, www.espresso.si