HiganasBoats

HiganasBoats

Val 227

Popolna čarterska storitev
HiganasBoats je ekipa morskih navdušencev, ki jo druži ljubezen do morja.
Zaznali so praznino v čarterski ponudbi na Jadranu, kjer so na voljo pretežno jadrnice, namenjene večjemu številu posadke. Želeli so ponuditi plovilo, ki je namenjeno paru ali manjši družini, ki je preprosto za upravljanje, ekonomično, relativno hitro, a vendar nudi maksimalno udobje za brezskrbno preživljanje prostega časa. Ker pa se zavedajo, da oddaja čolna ni vse, se trudijo ostale storitve dvigniti na višjo raven. Zato je njihovo čartersko plovilo opremljeno res bogato, na njem se nahaja vse za prijetno bivanje na plovilu (webasto, Wifi 10GB/dan, asistenca 24/7, brisače, posteljnina …). Celo začimb, olja, kisa ipd. gostu ni potrebno prinesti s seboj. Plovila so opremljena z geolokacijsko in telemetrijsko napravo, tako da lahko gostu nudijo hitro in kvalitetno pomoč. V primeru močnejših neviht ekipa HiganasBoats preveri, ali so vsa plovila na varnem, po potrebi obvestijo tudi uporabnika plovila, da bi se izognili neprijetni situaciji.
Čoln se lahko najame katerikoli dan v tednu in za toliko dni, kot gost želi.
Z novopečenim morjeplovcem na začetku, v kolikor ta to želi, osvežijo mornarske veščine, izplutje, različne načine sidranja ter s tem poskrbijo za varno plovbo.
Do 31. 3. 2018 si lahko »zgodnje pomladne ptice« zagotovijo še dodatni popust za rezervacije terminov do 9. 6. 2018.
V primeru dodatnih vprašanj, nestandardne želje in podobnega je ekipa HiganasBoats na voljo na info@higanas.com, online booking pa je mogoč na: www.higanasboats.com.