Higanasboats – Nov pogled na čarter

Higanasboats – Nov pogled na čarter

Higanasboats team se je letos potrudil in za vas in naravo še dodatno znižal ogljični odtis. Novost letošnje sezone je tudi, da vam bodo poleg že znanega čolna family cruiser laidi 660, ki ga proizvajajo v Galižani pri Pulju, na njem izrekli dobrodošlico vrhunsko olivno olje priznanega galižanskega oljarja Baioco in odlično istrsko vino Malvazija proizvajalca Medea iz Vodnjana.
Plovila, ki so namenjena predvsem parom ali manjši družini, so preprosta za upravljanje in ekonomična, nudijo pa maksimalno udobje. Gostje lahko sami določijo termin rezervacije, tak, ki jim najbolj ustreza, ni potrebno, da se čarterja poslužujejo od sobote do sobote.
Ker se v Higanasboatsu zavedajo, da je nivo navtičnih izkušenj in znanja lahko zelo različen, lahko izplujejo skupaj z gosti, se sidrajo in povadijo različne načina pristajanja. Izkušenejšim pa lahko s svojimi predlogi omogočijo nov pogled na sicer že poznan akvatorij, saj smo vsi nagnjeni k ponavljanju istih poti, ki so nam bile v preteklosti všečne.

Na voljo so vam preko strani www.higanasboats.com, kjer omogočajo spletne rezervacije, če papotrebujete dodatne informacije, vam jih bodo posredovali iz e-naslova: info@higanas.com.