Grand – Golden Line G650

Grand – Golden Line G650

Val 189
AVTOR Julijan Višnjevec
FOTO arhiv Grand

Grand je od letos bogatejši za novega predstavnika s povsem novim modelom prestižne linije golden line 650. Šestinpolmetrski čoln je plod lastnega razvoja in kombinacija izjemnega oblikovanja ter odličnih plovnih lastnosti, ki postavljata nove standarde in enkratne funkcije pred konkurenco v vseh pogledih.

Sedišče na krmi v obliki črke U

G650 je zasnovan na elegantnih linijah s pridihom modernega dizajna. Prav posebej je oblikovano sedišče na krmnem delu v obliki črke U, kar je izjemno na tej dolžini plovila. Sedišče vključuje eno krmno klop in dve stranski sedišči, pod katerimi je ogromno prostora za shranjevanje. Skupaj kar 700 litrov prostornine, kjer lahko spravimo »wake« ali par smuči. Povezano sedišče se spremeni v veliko ležišče in površino za sončenje ali z dodano mizo v praktično mesto za obedovanje.

Elegantno oblikovan krmni del in večfunkcijski antenski lok

Razširjena krma je elegantno oblikovana in ima vgrajeni dve sodobni prijemali za vleko smučarja ali »wakea« in dve kopalni ploščadi, od katerih je ena opremljena z lestvijo. Robustno izdelan antenski lok iz nerjavnega jekla ima dvojno funkcijo. Nanj lahko pripnemo vrv za smučarja ali »wake borderja« ali ga preprosto uporabimo za namestitev navigacijskih luči, anten, hupe, zvočnikov ipd. …

Več si lahko preberete v 189. št. revije Val navtika in na http://www.grandboats.si/.