Gorenje in Odeja Škofja Loka: Jesensko darilo za kupce

Gorenje in Odeja Škofja Loka: Jesensko darilo za kupce

Sadno drevje nas že navdušuje z jesenskimi plodovi, polnimi pristnih okusov, grozdje je postalo stalnica našega jedilnika, sonce nas ne greje več tako močno, da bi iskali senco, noči pa postajajo vedno bolj sveže. Vse kaže na to, da je jesen, ki nas bo razvajala s prijetnimi sončnimi dnevi, naravo v pisanih barvah, obilico zelenjave in sadja, polnih hranilnih snovi, pred vrati.
V teh, obilja polnih dneh sta Gorenje in Odeja Škofja Loka, vodilni slovenski podjetji s številnimi skupnimi lastnostmi, kot so bogate, več kot 60-letne izkušnje, lasten in inovativen razvoj, vrhunska kakovost ter nenehno raziskovanje novih tehnologij, pripravili presenečenje za slovenske kupce. Vsem kupcem izbranih modelov pralnih ter sušilnih strojev bosta tako med 1. septembrom in 30. novembrom podarili prešito odejo in vzglavnik Medico Lux Odeje Škofja Loka ter s tem poskrbeli za prijetno in toplo udobje ter miren spanec. Vrhunsko izdelana prešita odeja in vzglavnik s posebnimi vlakni v polnilu za zagotavljanje zračnosti Feel Well ter skrbno izbrani materiali, ki zavirajo razvoj pršic, plesni in bakterij, nam bodo omogočili prijetne, mirne in vedno primerno tople noči.
Tudi letošnjo jesen je akcija obarvana dobrodelno, saj bosta ugledni slovenski podjetji Gorenje in Odeja Škofja Loka ob zaključku akcije v sodelovanju z Zvezo prijateljev mladine Slovenije podarili 100 kompletov vzglavnikov in odej socialno ogroženim družinam z otroki.
www.gorenje.si