Garminova denarnica na zapestju

Garminova denarnica na zapestju

Val 236

Že vrsto let je Garmin uveljavljena blagovna znamka, poznana po vrhunskih navigacijskih sistemih, športnih GPS napravah in navtičnih instrumentih. Kot prvi v Sloveniji so, skupaj z mBills in Mastercard, svojim kupcem ponudili možnost plačevanja izdelkov in storitev preko zapestne naprave oz. pametne ure.

V mBills že od samega začetka potrošnikom poenostavljajo brezgotovinsko mobilno plačevanje.

Obstoječi paleti funkcionalnosti so dodali še tako imenovano funkcijo “Smartwear pay” oz. možnost plačevanja preko Garminove pametne ure. Slednja tako zaokrožuje obstoječe mBills funkcionalnosti: plačevanje položnic, blagajniških računov, nakazovanje denarja drugim osebam, povezovanje kartic zvestobe, plačevanje na avtomatih, na spletu in združuje debetno kartico mBills Mastercard v celovit plačilni sistem, ki uporabnikom omogoča varno in enostavno plačevanje kjerkoli, komurkoli in kadarkoli, v Sloveniji in po celem svetu.

Z debetno kartico mBills Mastercard in aplikacijo Garmin Pay imajo sodobni potrošniki sedaj priložnost, da resnično udejanjijo svoj aktivni življenjski slog. Pametne ure so namreč preprost modni dodatek, ki svojo funkcionalnost nadgrajujejo s hitro, varno in enostavno možnostjo brezstičnega plačevanja. Vsi, ki uživajo v različnih aktivnostih, se udeležujejo treningov ali rekreacije z Garmin Pay, vsekakor dobijo novo svobodo. Plačilo napitka ali prigrizka si bodo lahko privoščili tudi, ko v žepu nimajo denarnice ali telefona.

Vzpostavitev plačevanja z Garmin urami je enostavna in brezplačna ter je na voljo vsem, ne glede na izbrano banko, operacijski sistem in mobilnega operaterja. Posameznik si najprej iz Google Play ali App Store trgovine prenese aplikacijo mBills, se registrira in naroči kartico. Plačilo z Garminovo pametno uro je enako kot plačilo s fizično kartico: uporabnik uro prisloni na POS terminal. Po vsakem plačilu uporabnik na svoj telefon prejme brezplačno obvestilo. Poleg plačevanja je mogoče z Garmin pametno uro tudi dvigovati denar na brezstičnih bankomatih.

KONTAKT:                                                                              

Garmin d.o.o.

Poslovna cona A22, 4208 Šenčur

Telefon | 04/27 92 510

E-mail | slovenia.info@garmin.com