Four Winns TS 222 – Za športne navdušence

Four Winns TS 222 – Za športne navdušence

Val 201

 

Four Winns je svojo široko paleto plovil za dnevne izlete in zabavo dopolnil z različico, ki bo pognala kri po žilah tudi največjim zaljubljencem v vodne športe. Four Winns TS 222 ponuja najsodobnejše pripomočke, ki jih tovrstna plovila premorejo, in še več.

Omeniti velja hiter balastni sistem, s pomočjo katerega lahko plovilo sprejme več kot 600 kg balasta in tako ustvari ustrezen val za vrhunske užitke na vodi. Balastni tanki so nameščeni levo, desno ter centralno in jih je mogoče upravljati posamično. Glede na to, ali gre za wakeboarding, wakesurfing ali smučanje na vodi, je značilnosti vala možno spreminjati tudi s povečanimi trim flapi. Za optimalne pogoje med športnimi aktivnostmi skrbi tudi digitalni sistem za upravljanje hitrosti in obratov Zero Off. Kot eno prvih plovil na svetu je nova različica opremljena tudi z revolucionarnim pogonom Volvo Penta Forward Drive Propulsion. Najbolj očitna razlika v primerjavi s konvencionalnimi pogoni sta propelerja, nameščena na sprednji strani pete, nov sistem pa omogoča boljšo odzivnost ter večji izkoristek goriva.

Seveda je plovilo primerno tudi za sproščene dnevne izlete za večjo družbo, prostoren kokpit in veliko površin za uživanje na soncu pa zagotavljajo, da so tudi manj adrenalinski trenutki zelo prijetni. Več informacij je na voljo pri podjetju As Boats iz Frama, ki je tudi zastopnik omenjenih plovil.

www.as-boats.si