Four winns S215 sundowner

Four winns S215 sundowner

Val 166

Cuddy ponovno pri Four Winnsu

AVTOR Matija Klemenc
FOTO Matija Klemenc, As Boats, Four Winns

Naše bralce smo že obvestili o prihodu novega cuddyja iz ameriške tovarne Four Winns, zdaj pa smo si ga šli tudi ogledati v salon podjetja As Boats v Fram pri Mariboru. Na spust v vodo bomo morali namreč počakati na toplejše dni.

Novi four winns s215 bo močno premešal konkurenco cuddyjev na trgu, saj na šestih in pol metrih ponuja številne odlične rešitve, nekatere tudi enkratne za ta model. Pri snovanju čolna je Christopher Lavigne upošteval vse zahteve oziroma želje zastopnikov in izdelal čoln tako rekoč po željah zastopnikov, ki so dejansko želje kupcev. Temu bi kar verjel, saj sem tudi sam govoril s Christopherjem, ko smo obiskali tovarno in mu predlagal tikovo stopničko na premcu V408, ko je bil čoln še v fazi razvoja, in glej ga zlomka, ima jo.

Glavne lastnosti oziroma zahteve so bile električno vitlo na premcu, blazine na premcu in velika oblazinjena površina na krmi za poležavanje. In vse to čoln tudi ima in še kaj bi se našlo.

Four Winns S215 predstavlja ponovni vstop tega ameriškega izdelovalca na trg cuddyjev, ki je pred nekaj leti skoraj popolnoma izginil. Ponovni preporod z zanimivimi rešitvami obljublja veliko, zlasti zaradi privlačne cene. S215 je namreč na voljo že od 34.155 €.