Forerunner 225

Forerunner 225

Merite srčni utrip na zapestju

Forerunner 225 je prva Garminova ura z zapestnim merjenjem srčnega utripa. Barvni prikazovalnik že med vadbo prikazuje območja SU in utripe/minuto. Forerunner 225 ima vgrajen tudi GPS sprejemnik, ki natančno meri pretečeno razdaljo in tempo med tekom.

S Forerunner 225 ustvarjate lastne treninge, lahko pa jih poiščete tudi na portalu Garmin Connect, jih od tam prenesete na napravo in trenirate pod vodstvom trenerja. Forerunner 225 med drugim omogoča vibracijska opozorila in senzor pospeškov za beleženje razdalje na tekalni napravi v prostoru. Vanj je vgrajena tudi funkcija merilnika aktivnosti, ki spremlja vašo aktivnost, kot sta število korakov in poraba kalorij preko celega dneva, pa tudi med nočnim spanjem. Ura vas celo opomni na aktivnost, v kolikor ste predolgo mirovali.

Preko povezanih funkcij z Android ali Apple mobilnimi napravami lahko svoj trening delite še s prijatelji oziroma ga samodejno prenesete na Garmin Connect, od koder vam lahko prijatelji sledijo tudi v živo. www.garmin.com