Ford Edge – Odgovor na premium terenska vozila

Ford Edge – Odgovor na premium terenska vozila

Ford z novim modelom Ford Edge vstopa v nov segment terenskih vozil in »se spogleduje« z najzahtevnejšimi kupci. S svojo dolžino 4,81 m poskrbi za veliko prostora za vse potnike, ki si želijo udobnega potovanja. Edge s številnimi asistenčnimi sistemi olajšuje delo voznika in povečuje varnost vožnje. S svojo sodobno, privlačno zunanjostjo deluje opazno kot prijazen velikan, ki z zmogljivim pogonom 4 x 4 zmore vsak teren.
Usklajeni, odlični materiali in vrhunsko oblikovanje poskrbijo, da notranjost vozila Ford Edge osupne v hipu, ko odprete vrata. Površine, s katerimi so uporabniki pogosto v stiku, so prekrite z mehkimi materiali. Nasloni za roke, volan in glava prestavne ročice so oblazinjeni z odličnim usnjem.
Zaključno dejanje do popolnosti je uvedba dovršene tehnologije za dejavni nadzor šumov, ki deluje kot slušalke z odpravljanjem šuma. Trije mikrofoni, strateško razporejeni po kabini, zaznavajo neželene zvoke motorja v notranjosti. Sistem te zvoke izniči z nasprotnimi zvočnimi valovi iz zvočnega sistema – tudi ko je sistem za razvedrilo izklopljen – in tako zagotovi izjemno raven udobja v kabini.
Zapeljite ga na test, in sicer 24. septembra 2016 na Dnevu Fordovih novosti v AMZS Centru varne vožnje na Vranskem. Prijave se zbirajo na: www.dan-fordovih-novosti.si