Elvstrøm Sails – vstop na slovenski trg

Elvstrøm Sails – vstop na slovenski trg

Val218

Pred nedavnim sta pogodbo podpisali podjetji Elvstrøm Sails iz Danske ter podjetje DNA d.o.o. iz Ljubljane, ki že 15 let uspešno zastopa proizvajalce opreme za jadralske sladokusce, kot so Jefa, Gori Propeller, Nomen, Reckmann in Ronstan. Elvstrøm Sails ni samo eden izmed vodilnih evropskih proizvajalcev jadrnic, na svojem sedežu na Danskem razvija in izdeluje še jadra, predvsem za evropski trg.

Miha Spendal, direktor podjetja DNA d.o.o., je ob slavnostnem dogodku povedal: »Ponosni smo, da lahko sodelujemo s to tradicionalno in močno blagovno znamko. Elvstrøm Sails obstaja že več kot 60 let in je med največjimi jadrarji v Evropi, z močno prodajno in servisno mrežo, ki je blizu končnemu kupcu. Poleg tega je Elvstrøm Sails izjemno inovativno podjetje, patent ima tudi za svoj paradni izdelek EPEX, ki velja za najboljšo membrano na svetu.«

Per Weiskvist, direktor prodaje pri podjetju Elvstrøm Sails, je dodal: »DNA d.o.o. se odlično vklaplja v naš koncept in strukturo, veselimo se naših skupnih uspehov in rasti v tej regiji.« Zastopnik za Slovenijo in Hrvaško: DNA d.o.o., tel.: 041 730 970, e-naslov: info@dna.si.

www.elvstromsails.com

elvstrom sail