Elan d. o. o. – Z novo upravo in največjo floto na Internautici

Elan d. o. o. – Z novo upravo in največjo floto na Internautici

Val208

Tik pred  izidom aprilske Val navtike so v Elanu imenovali novo upravo. Nova člana uprave sta tako Michaela Stitz, nekdanja podpredsednica in izvršna direktorica za centralno in vzhodno Evropo pri podjetju Nike, in g. Pascal Aymar, nekdanji podpredsednik marketinga pri podjetjih Reebok in Adidas za azijsko-pacifiško področje ter nekdanji direktor blagovne znamke pri podjetju Salomon.

Vlogo izvršnega direktorja Elana je prevzel direktor investicijskega sklada iz Londona g. Jeffrey Tirman. Odlikuje ga 28 let izkušenj na področju korporativnih prestrukturiranj podjetij na mednarodni ravni in na področju upravljanja z investicijskimi skladi. G. Tirman je uspešno izpeljal številna prestrukturiranja in dokapitalizacije podjetij, leta 2013 pa je v Londonu soustanovil investicijski sklad Rhodium Capital Management.

Sicer podjetje nadaljuje s svojim poslovanjem. Na letošnji Internautici se bo tako Elan ponovno predstavil s popolnima flotama jadrnic Elan in Impression. Skupaj bodo na ogled postavili kar 12 jadrnic. Izvedeli bomo tudi, kdaj lahko pričakujemo, da bo luč sveta ugledal prvi Elan GT5, saj bo v dneh pred sejmom Internautica gostila mednarodno distributersko konferenco, katere se bodo udeležili Elanovi distributerji z vsega sveta.

www.elan-yachts.com