Edinstveni kuharski šov

Edinstveni kuharski šov

Val online

Rudolph Van Veen

V Slovenijo prihaja svetovno znani kuharski mojster, karizmatični Rudolph Van Veen, ki ga  večina Slovencev pozna iz kuharskih oddaj na televiziji  – 24Kitchen,  ki deluje 24 ur na dan, vse dni v tednu.

Rudolph van Veen se je pri rosnih 11-ih odločil, da bo postal kuhar. Študiral je na kulinarični univerzi na Nizozemskem, kjer je leta 1985 diplomiral z najboljšo diplomsko nalogo. V skoraj 30. letni kulinarični karieri je prejel številne nagrade iz najvišjih gastronomskih dogodkov in tekmovanj, izdal več kuharskih knjig in soustvarjal številne oddaje, v katerih je prikazoval in delil svojo strast za kuhanje in pripravo peciva za široko občinstvo.

V Sloveniji bo ekskluzivno prvič v Evropi pripravil kar dva edinstvena šova, ki bosta obiskovalce popeljala skozi njegove klasične recepte, na obeh dogodkih pa bo podpisoval tudi svojo prvo knjigo, izdano v slovenskem jeziku – “Rudolph kuha”. Pridružite se temu kuharskemu maestru v soboto, 21. decembra 2014, v Marmorni dvorani Gospodarskega razstavišča, ob 14.00 ali ob 20.00 uri.

Akreditacije: denis.papic@siol.net