E-TWOW ELEKTRIČNI SKIRO

E-TWOW ELEKTRIČNI SKIRO

Val 231

Ko razmišljamo o prihodnosti, ne moremo mimo dejstva, da se električni pogon vedno bolj prebija v ospredje. Če je bilo sprva veliko govora o vozilih na električni pogon, se dandanes pogosteje obračamo za električnimi »mini vozili«, kot so električna kolesa, rolke in skiroji. Gre za cenovno bolj dostopna prevozna sredstva, še bolj pa nas vleče k njim zaradi uporabnosti, enostavnega vzdrževanja in poceni vožnje.

Čeprav je električno kolo zelo popularno, se zaradi strahu pred odtujitvijo težko ločiš od njega. Prav tako zavzame veliko prostora, je okorno in ga ni enostavno prevažati z enega na drugi konec. Rolka je zelo specifična in, roko na srce, imeti moraš tudi nekaj poguma, da se spraviš nanjo. Ostane nam električni skiro. Majhen, enostaven, okreten, pa še vsak ga lahko uporablja.

Prednost električnega skiroja E-TWOW (electric two wheels) je zagotovo v njegovi teži, saj tehta le 11 kg, zaradi česar je trenutno v svojem razredu najlažji električni skiro na svetu. Njegov športni videz in športna poskočnost vam omogočata atraktivno, hitro, a hkrati prijetno vožnjo. Zaradi močnih baterij so vaše poti lahko službene ali rekreacijske narave. Z dometom 40 km in maksimalno hitrostjo 36 km/h ste lahko brez skrbi, tudi če se podate na daljše razdalje. Ker nas vedno kaj preseneti, boste tudi z njim (morda) kdaj imeli prazne baterije. Pa nič zato – za uro ali dve ga priključite na katerokoli običajno vtičnico, medtem skočite po nakupih ali spijete dobro kavo in spet ste pripravljeni na nove dogodivščine.

Ste naveličani vsakokratnega iskanje parkirnega prostora, zaradi katerega celo zamujate na dogovorjeni sestanek ali druženje s prijatelji? Skiro je zaradi svojega 3-točkovnega sistema zložen v le nekaj sekundah. Zaradi nevpadljivega dizajna je lahko športen ali eleganten pripomoček, zato boste na njem videti super tako v poslovni obleki, športnih kavbojkah, kot tudi visokih petah. Za uporabo ne potrebujete veliko spretnosti ali tehničnega znanja. Z enim samim klikom je skiro pripravljen na nove pustolovščine, pa naj bo to poslovni sestanek, opravki v marini, skok do prijateljev v kampu, na plaži ali zabave v centru mesta. Vi boste z vetrom v laseh na cilj vedno prispeli sveži in brez vsakršnega telesnega napora. Močna baterija vas ne pusti na cedilu tudi pri premagovanju vzponov, zato se lahko brez skrbi dogovorite za sestanek ali druženje na Ljubljanskem gradu oz. na vrhu Belega Križa.

Če torej iščete prevozno sredstvo, ki bo preprosto za uporabo in vzdrževanje, hkrati pa atraktivno ter uporabniku in okolju prijazno, je E-TWOW električni skiro prava rešitev. S svojimi dodatki, kot so ročaj za nošenje, trak za nošenje na rami ali elegantna športna torba na koleščkih, ga lahko po uporabi brez težav odnesete v pisarno, pospravite v še tako majhen prtljažnik, v čoln ali pa skočite na avtobus oz. vlak in se odpeljete domov. Vozite se s stilom in odkrijte svobodo gibanja!

www.green2go.si