Dodaten par rok na krovu – Dockmate®

Dodaten par rok na krovu – Dockmate®

Val 254

Vsak skiper ve, kako zahtevno je manevrirati plovilo v slabih vremenskih razmerah in kako bi bil v teh primerih dodaten par rok še kako dobrodošel. Iz te zagate vam lahko pomaga Dockmate®, brezžični sistem za pristajanje plovil. Dockmate® omogoča upravljanje dveh pogonskih motorjev, krmnih in premčnih motorjev ter uporabo sidra in hupe. Občutek pristajanja s pomočjo Dockmate® (odzivni čas menjalnika, motorjev …) je enak kot pri uporabi ročic ali krmilnikov za motorje.
Dockmate® so razvili inženirji z več kot 40-letnimi izkušnjami. Po več letih izdelave prototipov in različnih testiranj je podjetje PPA Electronics na trg poslalo več izjemno zanesljivih in superiornih modelov: Dockmate® Single, Twin, Twist in Twist IPS (Integrated Propulsion System).
Dockmate® omogoča vsakemu skiperju pristajanje brez pomoči drugih, saj lahko zapusti krmilo in se z Dockmate® upravljalnikom v roki pomika po plovilu ter tako dobi boljši pogled na okoliško dogajanje na mestu pristanka. Strošek nakupa Dockmate® se povrne v relativno kratkem času že samo s tem, ko zmanjšate stroške popravil prask, udarcev ali, še huje, razpok v trupu. Ne odlašajte, pokličite za ponudbo za vaš Dockmate®.
www.stalmar.si