Dockmate®, dodaten par rok na krovu, sedaj 10% CENEJE

Dockmate®, dodaten par rok na krovu, sedaj 10% CENEJE

Vsak skipper ve kako zahtevno je manevrirati plovilo v slabih vremenskih razmerah in kako bi bil v teh primerih dodaten par rok še kako dobrodošel. Iz te zagate vam lahko pomaga Dockmate®, brezžični sistem za pristajanje plovil.

Dockmate® omogoča upravljanje dveh pogonskih motorjev, krmnih in premčnih motorjev ter uporabo sidra in hupe. Občutek pristajanja s pomočjo Dockmate® (odzivni čas menjalnika, motorjev…) je enak kot pri uporabi ročic ali krmilnikov za motorje.

Dockmate® je bil razvit s strani inženirjev z več kot 40 letnimi izkušnjami. Po več letih izdelave prototipov in različnih testiranj je podjetje PPA Electronics na trg poslalo več izjemno zanesljivih in superiornih modelov: Dockmate® Single, Twin, Twist in Twist IPS (Integrated Propulsion System).

Dockmate® omogoča vsakemu skipperju pristajanje brez pomoči drugih saj lahko zapusti krmilo in se z Dockmate® upravljalnikom v roki pomika po plovilu in tako dobi boljši pogled na okoliško dogajanje na mestu pristanka.

Strošek nakupa Dockmate® se vam povrne v relativno kratkem času že samo s tem, ko zmanjšate stroške popravil prask, udarcev, ali še huje razpok v trupu. Ne odlašajte, pokličite za ponudbo za vaš Dockmate®. SEDAJ 10 % CENEJE. AKCIJA TRAJA DO KONCA JANUARJA 2021.

www.stalmar.si