De’Longhi Rivelia prejela prestižno nagrado Red Dot Design Award

De’Longhi Rivelia prejela prestižno nagrado Red Dot Design Award

Ljubljana, 8. maj 2024 – Rivelia, popolnoma avtomatski aparat za kavo in najnovejša inovacija v družini De’Longhi, je bila nagrajena s prestižno nagrado za oblikovanje Red Dot Design Award. Ta prestižna nagrada poudarja neomajno predanost znamke De’Longhi odličnosti v oblikovanju in inovacijah v panogi gospodinjskih ter kavnih aparatov.

Prestižne nagrade Red Dot Design Award so znane po vsem svetu, predvsem po svojem strogem ocenjevanju kakovosti oblikovanja, funkcionalnosti, inovacij in estetike. Nagrada Red Dot Design Award Rivelio priznava kot izstopajoč izdelek v svoji kategoriji. Prestižen naslov ponovno potrjuje zavezanost De’Longhija k ustvarjanju izdelkov, ki ne le izpolnjujejo, ampak celo presegajo pričakovanja potrošnikov. Red Dot Design Award ni prva nagrada za novo Rivelio; ta kavni aparat je kar v treh kategorijah prejel tudi IF Design Award.

Rivelia doživetje pitja kave dviga na najvišjo raven, saj združuje vrhunsko tehnologijo, nagrajen dizajn in brezčasno uporabniško izkušnjo. Eleganten in sodoben dizajn Rivelie je navdihnjen z modernim minimalizmom, zato ta kompaktno oblikovan kavni aparat s svojo elegantno silhueto brezhibno vizualno paše v vsak kuhinjski prostor. Ljubitelji kave se lahko odločajo tudi med petimi barvnimi različicami Rivelie, in sicer je ta na voljo v prodnato sivi (pebble grey), peščeno bež (sand beige), črni (onyx black), beli in olivno zeleni (jade green) barvi.

Rivelia navdušuje tudi s številnimi inovativnimi funkcijami:

  • tehnologija preklopa zrn (t. i. bean switch technology) omogoča enostavno preklapljanje med različnimi kavnimi zrni,
  • LatteCrema Hot omogoča pripravi žametno mehko strukturo mleka v kavnih napitkih,
  • barvni zaslon na dotik in interaktivna animacija ter štirje različni uporabniški profili omogočajo personalizacijo nastavitev in prilagoditev napitkov vsakemu okusu,
  • funkcija Coffee rutina pa prepozna uporabnikove preference ter navade pitja kave v različnih delih dneva in zgolj z enim dotikom je pripravljena najljubša jutranja, popoldanska ali večerna kava.

 

Več informacij o Rivelii je na voljo tudi na De’Longhi Facebook in Instagram profilu.