Darth Craft By Venetian Design

Darth Craft By Venetian Design

Ste že kdaj slišali za najmanjše mesto na svetu? Ne? Naj vam zaupam, da je bližje, kot si mislite, nahaja se na sredini hrvaške Istre in imenuje se Hum. Ima pa vse, kar imajo velika mesta – pošto, šolo, pokopališče … pa vendar le nekaj deset prebivalcev.

Najmanjše plovilo na svetu pa je Darth Craft. Veliko komaj 1,7 m premore 100 kg nosilnosti in lahko bi rekli, da ima vse, kar imajo večja plovila, poleg tega pa bo našim najmlajšim odprl pot v svet zabave na vodi. Darth craft poganja električni motor in ob normalni uporabi zagotavlja avtonomijo za eno uro zabave. Enostaven za hrambo v lastni vreči je primeren za uporabo in za hranjenje na motornih plovilih pa tudi na jadrnici oziroma v avtodomu. Koristen bo povsod, kjer je okolje, beri voda, primerno za prve izlete in raziskovanje.

Venetian Design

Darth Craft je plod studia Venetian Design s sedežem v Trstu in projektantom Arminom Korenom, ki je poskrbel tudi za izvedbo najmanjšega napihljivega čolna.

Kakovostni materiali zagotavljajo robustnost in dolgo življenjsko dobo ter odpornost na vremenske vplive. Na sedežu je prostora za dva otroka oziroma eno odraslo osebo (100 kg), ki se bo pri vožnji in obratih neskončno zabavala. Darth Craft ima pet hitrosti naprej in eno nazaj ter lahko doseže največjo hitrost 5 vozlov. S pestro barvno paleto lahko ustvarite lasten barvni slog, ki se bo podal vam ali vašemu plovilu. Za prodajo in svetovanje so vam na razpolago pri podjetju Mennyacht iz Portoroža.

www.darth-craft.com

Dolžina: 1,70 m

Ugrez: 0,1 m

Število oseb/nosilnost: 2 (100 kg)

Električni pogon: 4konts – 2 hours