Crownline v Düsseldorfu

Crownline v Düsseldorfu

Val 147

Paleta novosti

Ameriški Crownline je na enem največjih navtičnih sejmov v Evropi – Boot Düsseldorf – predstavil celotno paleto plovil za leto 2010. Vsi razstavljeni modeli se od predhodnih razlikujejo po zunanjem in notranjem oblazinjenju, tapiseriji, novi armaturni plošči, barvi trupa in še čem.

Restayling – novi videz – je bil očitno zadetek v polno, saj je bil odziv strank zelo pozitiven, kar kaže tudi podatek, da je bil letošnji sejem glede prodaje eden najbolj uspešnih v zadnjih 8 letih. Pomembna novost pri podjetju Crownline je garancija na motor (2 + 3 leta).

RAV JAHTING INT iz Izole bo v mesecu marcu predstavil nekaj izmed novih modelov plovil Crownline na dnevih odprtih vrat v Izoli, kjer imajo poslovne in razstavne prostore.

Kot vsako leto, so predstavniki podjetja Crownline iz Amerike na sejmu BOOT DÜSSELDORF tudi tokrat podelili priznanje najboljšim prodajalcem (dealerjem), med njimi tudi podjetju RAV JAHTING INT d. o. o. iz Izole.

RAV JAHTING INT zastopa plovila Crownline v naslednjih državah: SLOVENIJA, HRVAŠKA, BOSNA, ČRNA GORA, SRBIJA. Za sezono 2010 so prevzeli zastopstvo še za navtično prebujajoči Albanijo in Makedonijo.