Čokoladni dan v Cukrčku

Čokoladni dan v Cukrčku

Val online

V čokoladnici Cukrček so se letošnji praznik dan žena in 40 mučenikov odločili praznovati na prav poseben način. V svojo proizvodnjo so povabili znane Slovenke in Slovence, ki so za svoje boljše polovice ali mame sami ustvarili čokoladno darilo. Vabilu so se odzvali pevka Alya, voditeljica Jasna Kuljaj, novinarka Polona Jambrek, miss Universe Sara Savnik, lepotička Iris Mulej, igralec Jernej Kuntner, športnik Miran Stanovnik, pevec Andrej Šifrer, igralec Rado Mulej, Voditelj Tadej Bricelj in podjetnik Jure Štekar.

Ob prihodu so se podučili o izdelovanju čokoladnih dobrot, nato pa so tudi sami poprijeli za delo in ob pomoči čokoladnih mojstrov Cukrčka začeli ustvarjati čokoladne mojstrovine. Opazili smo, da so znani Slovenci imeli veliko idej, saj so v čokoladnih modelih ustvarili veliko različnih  okusov in vzorcev. Nekateri so se še posebno potrudili za svojo boljšo polovico, kot Iris Mulej, Tadej Bricelj in Miran Stanovnik.  Bili so tudi taki, ki so bili prav otroško razpoloženi, predvsem Andrej Šifrer, ki je Iris in ostala dekleta popackal s čokolado po obrazu.  Igrivost in ustvarjalnost sta bili na prvem mestu, vendar tudi produktivnost ni veliko zaostajala, saj so v dvournem delu ustvarili čokoladno-nogometno žogo, čokoladni motor, črke, čevelj…

Navdušenje nad izdelovanjem čokoladnih dobrot je bilo tako veliko, da so si obljubili, da to ustvarjanje ni bilo zadnje.