Cayman 27.0 Sport Touring – atraktiven gumenjak

Cayman 27.0 Sport Touring – atraktiven gumenjak

Val 244

Italijanska ladjedelnica Ranieri International je predstavila nov model gumenjaka, ki bo zadovoljil tudi najzahtevnejše kupce.

Ranieri Cayman 27.0 Sport Touring je dolg 8,60 in širok 3,20 metra. Nov model se uvršča med modela Cayman Sport Touring 26 in Cayman Sport Touring 28, opremljen pa je lahko z dvema motorjema s skupno močjo 500 KM.

Čoln ima t. i. jedilnico, umivalnik in kuhalno ploščo. Osrednji naslonski sedež je nameščen pred krmilno konzolo, ta ima v notranjosti električno stranišče. Zahvaljujoč inovativnim idejam ladjedelnice Ranieri lahko ta prostor enostavno spremenite v kabino za spanje.

Sprednja sončna ploščad je zelo prostorna, po potrebi pokrije celoten prednji del. Zadnji del je z udobnimi sedeži oblikovan v črko U in ponuja možnost montaže sestavljive mizice. Gumenjak ponuja ogromno prostora za skladiščenje, kar omogoča, da se lahko več potnikov odpravi tudi na daljšo vožnjo – največje število dovoljenih oseb je celih 20!

Ranieri Cayman 27.0 Sport Touring je zasnovan s trupom iz steklenih vlaken in s premerom tubusov 65 cm, ti zagotavljajo tudi odlično stabilnost. Tako kot drugi modeli serije Ranieri je tudi gumenjak Cayman 27.0 Sport Touring opremljen s sistemom HIS (Hull Innovative System).

Za ponudbo in več informacij obiščite spletno stran generalnega uvoznika za Slovenijo, Hrvaško in Srbijo: www.moto-nautika.com.