Čas za nova očala?

Čas za nova očala?

Nova linija Silhouette

Ali poznate očala brez okvirja, ki so zelo lahka, elegantna in primerna za vsako priložnost? V optiki Moj Optik vam predstavljajo novo linijo korekcijskih okvirjev avstrijskega izdelovalca Silhouette. Očala Silhouette poudarjajo edinstvenost vsakega posameznika, saj obraza ne prekrijejo, ampak ga z drobnimi podrobnostmi le poudarijo. Očala odlikuje izbrano oblikovanje in vrhunska kakovost. Narejena so iz titana, materiala, ki je zelo lahek in trden.
V letošnjem letu so svoj izbor dopolnili z novo linijo okvirjev Titan Accent za moške in ženske. Še posebej izstopa linija za ženske Flora Edition. Njihova posebnost so ročke s prelepimi barvami, ki so prepletene s cvetličnimi vzorci. Tudi oblike očalnih stekel so vznemirljive in drugačne. Na razpolago so v šestih različnih barvnih odtenkih in s šestimi različnimi oblikami stekel.
V optiki Moj optik vam po natančni meritvi dioptrije naredijo točen izračun debeline očalnih stekel in naročijo kakovostna korekcijska stekla, narejena posebej za vas. Možna je izdelava enožariščnih, progresivnih ali fotosenzibilnih stekel.
Očala lahko preizkusite v optiki Moj Optik v Zupančičevi jami v Ljubljani, več pojasnil pa lahko dobite tudi na tel. številki: +386 31 687 565.
www.mojoptik.si

PR_novička_Mea_Mea_d.o.o._1