Carolina skiff 218 DLV elite

Carolina skiff 218 DLV elite

Val 138

Elitni fisherman

AVTOR Bruno Kuzmin
FOTO Bruno Kuzmin, Carolina Skiff

Vrh ponudbe ameriške navtične hiše Carolina Skiff predstavljajo fishermani z oznako DLV elite. Med slednjimi se srednje veliki model z oznako 218 dobrika tako zahtevnejšim ljubiteljem družinsko obarvanih avantur kot tudi strastnim športnim ribičem.

Skiffi iz modelne družine DLV elite, ki se začenjajo pri izvedbi 198 in zaključujejo z modelom 258, so ustvarjeni tako za uporabo v plitvih kot globokih in razburkanih vodah. Njihovi trupi se hvalijo s posebno obliko podvodnega dela z ostrimi in visokimi vzdolžnimi kanali ter naklonskim kotom 10 stopinj na krmnem delu, kar omogoča odločno in natančno usmerjanje čolna v težjih vremenskih razmerah. Posebnost vseh modelov, ki predstavljajo vrh ponudbe pri ameriški Carolini, se nadaljujejo v primerjavi z bolj plebejskimi brati z bogatejšo serijsko opremo in prefinjeno končno izdelavo, ki jo dokazujejo bolj gladke in fino obdelane površine.

Eden izmed najbolj elitnih modelov priznane ameriške znamke Carolina Skiff šteje brez dvoma med razredno najboljše fishermane. S konstrukcijsko trdnostjo in dobro izdelavo predstavlja varen in zaupanja vreden izdelek, ki se dokazuje s funkcionalnostjo in eleganco, s katerima zlahka prepriča zahtevnejše navtične rekreativce in športne ribiče, ki prisegajo na kakovost in estetiko.